Hamilelik testi silik çizgi

Sarisinmelekk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
3.227
5.556
158
Merhaba canlar benim batt 04.12
De ama 1 haftadir göğsumde şişme meme uçlarinda sızi var hafif koyulaşmada var sanki batta 2 gün kala (yani dun ) test yaptim 5 dk içinde hafif silik cizgi gördum bu sabahta bir test yaptım ikinci çizgi yaklaşik 10 dk sonra belirginleşti ve gerçekten neye inanacağımı şaşırdı yumurtalamam 19.11 de idi değerlendirdik fotolari koyuyorum bi bakarsiniz buraya koydugum dün yaptığım test

Eklentiler

• F3852872-939A-40ED-A121-203D196C82CF.webp
    F3852872-939A-40ED-A121-203D196C82CF.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 262
Son düzenleme:
Bu da bu sabah yaptiğim test :) ikinci cizgiyi yaklaşık 10 dk sonra gordum o zaman belirginleşti hemen gozukmedi

Eklentiler

• 1930821F-4ABD-4B9F-90AB-0309419CF4BD.webp
    1930821F-4ABD-4B9F-90AB-0309419CF4BD.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 224
Çok silik değil gayet belirgin. 18inde yum olduysa adet tarihiniz geçmiş zaten kan verin kesinleşsin tebrikler

Çok silik değil gayet belirgin. 18inde yum olduysa adet tarihiniz geçmiş zaten kan verin kesinleşsin tebrikler
İkinci çizginin 10 dk içinde cikmasi normal mi yani ben kuruma çizgisi fln dır diye düşünuyorum çok uzun zamandir istediğim için hayal kirikliğina uramaktan korkuyorum pardon yalnış yazmışım 19 da yum oldum

İkinci çizginin 10 dk içinde cikmasi normal mi yani ben kuruma çizgisi fln dır diye düşünuyorum çok uzun zamandir istediğim için hayal kirikliğina uramaktan korkuyorum
10dk kurtarır kuruma çizgisi test kuruyunca çıkıyor belli eder kendini. Elinde idrar testi varsa yap bi tane daha istersen ama bnce pozitif

10dk kurtarır kuruma çizgisi test kuruyunca çıkıyor belli eder kendini. Elinde idrar testi varsa yap bi tane daha istersen ama bnce pozitif
Bi de şöyle birşey var ben bügüne kadar çok test yaptim testlerim hepsini de sakladım hiç birinde kuruma çizgisi oluşmadı ama burda birşeyler okuyunca oyle duşundum inşallah haklisinızdir elimde başka test kalmadı yarn adet olmazsam kan vermeye gidecegim inşalah vardir

Bi de şöyle birşey var ben bügüne kadar çok test yaptim testlerim hepsini de sakladım hiç birinde kuruma çizgisi oluşmadı ama burda birşeyler okuyunca oyle duşundum inşallah haklisinızdir elimde başka test kalmadı yarn adet olmazsam kan vermeye gidecegim inşalah vardir
Bu kuruma çizgisi değil eminim. Yine de kan doğru tercih tabi :)

Bu da bu sabah yaptiğim test :) ikinci cizgiyi yaklaşık 10 dk sonra gordum o zaman belirginleşti hemen gozukmedi
Gayet de çizgi varrrr naptınız sonucu öğrendiniz mi bende istiyorumm 4 aydır deniyorum ama hiç böyle rastgele çizgi görmedim. Görünüyorsa bir nedeni vardır inşallahhh vardırrr ama bence var gibiii😊

Gayet de çizgi varrrr naptınız sonucu öğrendiniz mi bende istiyorumm 4 aydır deniyorum ama hiç böyle rastgele çizgi görmedim. Görünüyorsa bir nedeni vardır inşallahhh vardırrr ama bence var gibiii😊
Var cnm yarn doktordayım biraz fazla beklemek istedim bebegin kalp atışını duymak için telefonda konuştum ne ilaç icecegimi soyledi doktor oyle 1 hafta bekledim ☺️ Hesaplarma gore yarın tam 5 haftalık 6 günlük oluyoruz 3 gundur mide bulantilari koku hasasiyeti kusmak hepsi var idrara gecede 3 defa en az kalkiyorum 😁 darisi sizin başiniza inşallah çook guzel bir duygu allahim isteyen herkeze nasip etsin

Eklentiler

• 48C094EC-6A16-4423-A707-AFD63CB38327.webp
    48C094EC-6A16-4423-A707-AFD63CB38327.webp
    119,9 KB · Görüntüleme: 232
Var cnm yarn doktordayım biraz fazla beklemek istedim bebegin kalp atışını duymak için telefonda konuştum ne ilaç icecegimi soyledi doktor oyle 1 hafta bekledim ☺️ Hesaplarma gore yarın tam 5 haftalık 6 günlük oluyoruz 3 gundur mide bulantilari koku hasasiyeti kusmak hepsi var idrara gecede 3 defa en az kalkiyorum 😁 darisi sizin başiniza inşallah çook guzel bir duygu allahim isteyen herkeze nasip etsin
Çokkk sevindimmm ya Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinnnnn😊👏👏

Back
X