- 9 Nisan 2025
- 37
- 9
- 1
- 31
Bugün kan verdim sonucum çıktı 51 değer hamileyim sanırım insaAllah sizde hayırlı mutlu haberlerle dönersinizVar görünüyorkan tahliliyle netleşmiş olur adet gecikmesini bekleyebilirsiniz bende öyle yapıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kan verdim sonucum çıktı 51 değer hamileyim sanırım insaAllah sizde hayırlı mutlu haberlerle dönersinizVar görünüyorkan tahliliyle netleşmiş olur adet gecikmesini bekleyebilirsiniz bende öyle yapıcam
Test bozuk olabilir mi acaba bir de üzerini takıp resim atarmısınız6 gün var 15 dk sonra çok çok silik çıktı ama marka preductor umutlanmsli miyimm
Canım var mı bir haber hamile misinMerhabalar, bu ay yumurtlama günü ve bir gün öncesini değerlendirdik. Şu an reglime 4 gün var
iki üç gündür de kasıklarımda hafif sızı oluyor dayanamadım bugün sabah ilk idrarla normal kaset test yaptım ve 15-20 dakika arasında silik çizgi oluştu. Bu çizgi kuruma çizgisi mi yoksa gebelik var mı bilemedimtestim bu şekilde
Bugün kan vermeye gidicem dün adet günümdü henüz olmadım geçtiCanım var mı bir haber hamile misin
Verdin mi canim sonuc nedjrBugün kan vermeye gidicem dün adet günümdü henüz olmadım geçti![]()
Beta hcg sonucum 398 çıktı 2 gün sonra tekrar verip artış değerine bakacağımVerdin mi canim sonuc nedjr
Canım bizlere de dua et hayırlısı ile kucağına al insBeta hcg sonucum 398 çıktı 2 gün sonra tekrar verip artış değerine bakacağım![]()
Bence gözüküyor testin markası neydi acabaBenimde adetime 5 gün var sizce ?
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerde bana edin bir öncekinde kürtaj olmuştum kimyasal gibi sağlıksız gebelik olduğu için inşallah bu seferki sağlıkla hayırla sonuçlanırCanım bizlere de dua et hayırlısı ile kucağına al ins
Hayırli olsun canim cok sevindim senjn adina saglikla kucagina alirsin insallah hamilelerin duasi kabul olurmis bizim icinde dua etBeta hcg sonucum 398 çıktı 2 gün sonra tekrar verip artış değerine bakacağım![]()
Çok sevindim hayırlı olsun bende gecikme bekliyorum dua edin inşallah güzel sonuçlar bende alırımBeta hcg sonucum 398 çıktı 2 gün sonra tekrar verip artış değerine bakacağım![]()
Çok teşekkür ederim İnşallah hayırla sonuçlanır hepimize nasip olur inşallah anne olmakÇok sevindim hayırlı olsun bende gecikme bekliyorum dua edin inşallah güzel sonuçlar bende alırım
Bende gördüm kaç gün var bataKızlar merhaba benim testini yorumlar mısınız ben mi görüyorum şuan bu çizgiyi Allah rızası için yorumlar mısınız aynı saniyede belirdi fakat zar zor görüyorumEki Görüntüle 3583638
Canım benim ne zaman regli olduğum belli olmuyor hiç geçirip gecikmedi pimi dahi anlayamıyorum bazen iki ayda bi oluyorum 3 ayı bile buluyor o yüzden ilk kez böyle görünce ben çekerken biraz daha belli olsun diye filtre ledim tabi ama ah keşke böyle bi mucizem olsaBende gördüm kaç gün var bata
İnşallah güzel haberler alırsınız bir kaç gün sabah ilk idrar ile yeniden deneyin daha belirgin olması gerekirCanım benim ne zaman regli olduğum belli olmuyor hiç geçirip gecikmedi pimi dahi anlayamıyorum bazen iki ayda bi oluyorum 3 ayı bile buluyor o yüzden ilk kez böyle görünce ben çekerken biraz daha belli olsun diye filtre ledim tabi ama ah keşke böyle bi mucizem olsa