Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamilesin baya var amaMerhabalar kızlar adetim 7 gün geçti. Hamilelik testi yaptım. Ama testi anlamadım sonucunu. Böyle tam belirgin değil gibi. İkinci çizgi tek çizgi gibi. Sizce hamile miyimdir? Sonucu böyle olan var mıEki Görüntüle 3218005
Hamilesin canım teprikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da nasip eder inşallah aminMerhabalar kızlar adetim 7 gün geçti. Hamilelik testi yaptım. Ama testi anlamadım sonucunu. Böyle tam belirgin değil gibi. İkinci çizgi tek çizgi gibi. Sizce hamile miyimdir? Sonucu böyle olan var mıEki Görüntüle 3218005
İnşallah öyledir yaklaşık 1 buçuk ay önce kimyasal gebelik dedi tekrar bu oldu ama bilmiyorumBence hamilesin baya var ama
İnşallah öyledir 1 buçuk ay önce kimyasal gebelik geçirdim ama o testte böyle değildi o yüzden umutlanıyorum da. İnşallah size ve isteyen herkese nasip etsinHamilesin canım teprikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da nasip eder inşallah amin
Ama var gibi ya ikinci çizgi ben burdayım diyorİnşallah öyledir 1 buçuk ay önce kimyasal gebelik geçirdim ama o testte böyle değildi o yüzden umutlanıyorum da. İnşallah size ve isteyen herkese nasip etsin
İnşallah biraz geçsin kan testi de vereyimAma var gibi ya ikinci çizgi ben burdayım diyor
Bnmde deger 258 cikti yani 7 gunde cook az kimyasal gebelik yasadim galiba yarin doktora
Arkadaşlar merhaba geçen ay son adet tarihim 8 şubat ve yumurtlama 16sında başlıyordu. 14 şubatta korunmasız ilişki yaşadık. Bu ay regl 7 gün gecikti kahverengi akıntı var günde bir iki damla oluyor devamı gelmiyor. Evde test yaptım negatifti sol kasığımda deli gibi bir ağrı var sebebi ne olabilir lütfen yardım edin kimyasal gebelik dış gebelik hakkında pek bir bilgim yokAynen gecikmeyi bekle bende öyle yaptım
Ben ilk yaptığımda daha silikti, zor görünüyordu. Sizin zaten adetiniz gecikmiş ve teste pozitif. Tebrik ederimMerhabalar kızlar adetim 7 gün geçti. Hamilelik testi yaptım. Ama testi anlamadım sonucunu. Böyle tam belirgin değil gibi. İkinci çizgi tek çizgi gibi. Sizce hamile miyimdir? Sonucu böyle olan var mıEki Görüntüle 3218005
Canım kan verdin mi?Arkadaşlar merhaba geçen ay son adet tarihim 8 şubat ve yumurtlama 16sında başlıyordu. 14 şubatta korunmasız ilişki yaşadık. Bu ay regl 7 gün gecikti kahverengi akıntı var günde bir iki damla oluyor devamı gelmiyor. Evde test yaptım negatifti sol kasığımda deli gibi bir ağrı var sebebi ne olabilir lütfen yardım edin kimyasal gebelik dış gebelik hakkında pek bir bilgim yok
Evet kan verdim bugün hamilesin dediCanım kan verdin mi?
Belirtin var mıydı varsa ne zaman başladı?Evet kan verdim bugün hamilesin dedi
Teşekkür ederim canım isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım inşallahRabbim kucağına almayı da nasip etsin
Belirti adetim gecikti aslında adet gecikmesini çok önemsemedim başta çünkü normalde de gecikiyordu bu kadar gecikince test yaptırdım. Kasıklarımda ağrı oluyor şuan göğüslerde hassasiyet(regl olmadan önce de olurdu tabi)Belirtin var mıydı varsa ne zaman başladı?
Bir de çok yorgun hissediyorum uyuyorum sürekliBelirtin var mıydı varsa ne zaman başladı?
Hiç yüksek bir değer değil gayet iyi değerinTeşekkür ederim canım isteyen herkese nasip etsin inşallahAma değerim 3376 hcg değeri. 7 şubatta en son regl oldum değer bu tarihe göre yüksek mi