Hamilelik testi sonucu ikinci çizgi

imrnskt

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
28
2
6
29
Merhabalar kızlar adetim 7 gün geçti. Hamilelik testi yaptım. Ama testi anlamadım sonucunu. Böyle tam belirgin değil gibi. İkinci çizgi tek çizgi gibi. Sizce hamile miyimdir? Sonucu böyle olan var mı
F3C63579-B952-4486-B0D7-E93242BD43A2.webp

Merhabalar kızlar adetim 7 gün geçti. Hamilelik testi yaptım. Ama testi anlamadım sonucunu. Böyle tam belirgin değil gibi. İkinci çizgi tek çizgi gibi. Sizce hamile miyimdir? Sonucu böyle olan var mıEki Görüntüle 3218005
Hamilesin canım teprikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da nasip eder inşallah amin

Hamilesin canım teprikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da nasip eder inşallah amin
İnşallah öyledir 1 buçuk ay önce kimyasal gebelik geçirdim ama o testte böyle değildi o yüzden umutlanıyorum da. İnşallah size ve isteyen herkese nasip etsin

Eki Görüntüle 3217967
İlk 5 dk da çıktı var galiba çok heyecanlıyım kan vermeden tam emin olamıcam😇🌸🌸

Bnmde deger 258 cikti yani 7 gunde cook az kimyasal gebelik yasadim galiba yarin doktora

Aynen gecikmeyi bekle bende öyle yaptım
Arkadaşlar merhaba geçen ay son adet tarihim 8 şubat ve yumurtlama 16sında başlıyordu. 14 şubatta korunmasız ilişki yaşadık. Bu ay regl 7 gün gecikti kahverengi akıntı var günde bir iki damla oluyor devamı gelmiyor. Evde test yaptım negatifti sol kasığımda deli gibi bir ağrı var sebebi ne olabilir lütfen yardım edin kimyasal gebelik dış gebelik hakkında pek bir bilgim yok

Merhabalar kızlar adetim 7 gün geçti. Hamilelik testi yaptım. Ama testi anlamadım sonucunu. Böyle tam belirgin değil gibi. İkinci çizgi tek çizgi gibi. Sizce hamile miyimdir? Sonucu böyle olan var mıEki Görüntüle 3218005
Ben ilk yaptığımda daha silikti, zor görünüyordu. Sizin zaten adetiniz gecikmiş ve teste pozitif. Tebrik ederim 🤍

Arkadaşlar merhaba geçen ay son adet tarihim 8 şubat ve yumurtlama 16sında başlıyordu. 14 şubatta korunmasız ilişki yaşadık. Bu ay regl 7 gün gecikti kahverengi akıntı var günde bir iki damla oluyor devamı gelmiyor. Evde test yaptım negatifti sol kasığımda deli gibi bir ağrı var sebebi ne olabilir lütfen yardım edin kimyasal gebelik dış gebelik hakkında pek bir bilgim yok
Canım kan verdin mi?

Hayırlı olsun canım inşallah❤️🌸🥰 Rabbim kucağına almayı da nasip etsin

Belirtin var mıydı varsa ne zaman başladı?
Belirti adetim gecikti aslında adet gecikmesini çok önemsemedim başta çünkü normalde de gecikiyordu bu kadar gecikince test yaptırdım. Kasıklarımda ağrı oluyor şuan göğüslerde hassasiyet(regl olmadan önce de olurdu tabi)

Teşekkür ederim canım isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️ Ama değerim 3376 hcg değeri. 7 şubatta en son regl oldum değer bu tarihe göre yüksek mi
Hiç yüksek bir değer değil gayet iyi değerin

Walla bu silik felan değil resmen hamilesin hayırlı olsun😍♥️🧿

Kızlar merhaba adetime 2 gün var sizce silik çizgi var mı ben görmek istediğim için mi görüyorum

Eklentiler

• D1303E6A-C78B-4518-8F95-E1FFF909A7F1.webp
    D1303E6A-C78B-4518-8F95-E1FFF909A7F1.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 337
Back
X