- 20 Mart 2023
- 359
- 212
- 23
- 39
Benim adetime 3 gün kala yaptığım testte bu şekilde hayalet çizgi görünüyordu çok benziyor. bugün adetimin geçmesinin 3.günü yani ilk testten sonra 6 gün geçti ve sabah yaptığım testi atıyorum sana baya belirginleşti. C.tesi doktora gideceğim inşallah ama kim görse bu teste hamilesin diyor bana. inşallah senin sürecin de güzel ilerlerKızlar merhaba adetime 2 gün var sizce silik çizgi var mı ben görmek istediğim için mi görüyorum
Ay maşallah bence de siz hamilesiniz inşallah hepimizin gönlünden geçenler gerçek olurBenim adetime 3 gün kala yaptığım testte bu şekilde hayalet çizgi görünüyordu çok benziyor. bugün adetimin geçmesinin 3.günü yani ilk testten sonra 6 gün geçti ve sabah yaptığım testi atıyorum sana baya belirginleşti. C.tesi doktora gideceğim inşallah ama kim görse bu teste hamilesin diyor bana. inşallah senin sürecin de güzel ilerler
Ben de buradaki herkese kendim kadar dua edip seviniyorumAy maşallah bence de siz hamilesiniz inşallah hepimizin gönlünden geçenler gerçek olurdoktor dönüşü yazın mutlaka başkalarını gördükçe de kendim gibi seviniyorum
Var canım bende gördüm ama daha çok yeni büyük ihtimalle hayırlı olsun qKızlar merhaba adetime 2 gün var sizce silik çizgi var mı ben görmek istediğim için mi görüyorum
Ayy inşallahVar canım bende gördüm ama daha çok yeni büyük ihtimalle hayırlı olsun q
Evet hayalide olsa ben görüyorum ama erken gebelik testi yapma kaset test daha belirgin cılarKızlar merhaba adetime 2 gün var sizce silik çizgi var mı ben görmek istediğim için mi görüyorum
İkinci çizgi var gibiKızlar merhaba adetime 2 gün var sizce silik çizgi var mı ben görmek istediğim için mi görüyorum
Fotoğrafta net görünmüyor ama adet tarihi geçince tekrar yapın o zaman belirginleşiyorKızlar merhaba adetime 2 gün var sizce silik çizgi var mı ben görmek istediğim için mi görüyorum
Bugün kan testi verdim 15.09 çıktıFotoğrafta net görünmüyor ama adet tarihi geçince tekrar yapın o zaman belirginleşiyor
Kızlar hayırlı günlerBence hamilesin baya var ama
10 unda yumurtlama olmuş 12 gün geçmiş olsa çıkardı sanki canım bilmiyorum aynı benimde öyle 10 unda çatlatma iğnesi oldum negatif yapicak birşey yokKızlar hayırlı günler
Polikistik over sendromu var bende ve bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim bu ay özele gidip kafamı daha çok rahatlatmak istedim alttan muayene ettiğinde yumurtamın büyüdüğünü ve 3 günü değerleridirmemi söyledi doktorum değerlendirdik. Martın 8-10 yumurtalama günüydü.Yumurtalamadan 10 gün sonradan itibaren akşamları mide yanması yaşadım ve açık sarı akıntım var ve hala devam ediyor mide bulantısı yaşıyorum koku hassasiyetim,belim de ve karnım da ağrı başladı dün itibari ile dün bunun üzerine idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tekrar test yapmalımıyım şikayetlerim hala devam ediyor
Bu test var gösteriyor ama tekrar yaptın cıkmasıysa ikisinden birinde problem var demekkiKizlar benimkinede bakarmisiniz sabah ilk idrarimla yaptım hiç beklemeden direk bu sonuç çıktı 1 2 saat sonra tekrar yaptım çıkmadı
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet kan verdim bugün hamilesin dedi
Doktora gitmeniz daha iyi olur sankiiKizlar benimkinede bakarmisiniz sabah ilk idrarimla yaptım hiç beklemeden direk bu sonuç çıktı 1 2 saat sonra tekrar yaptım çıkmadı
Gittim acile kan verdim beta 0.5 anlamadım ben vallaha ya testler bozuk yada kan testleriDoktora gitmeniz daha iyi olur sankii
Benim testimede bakarmısınızBen ilk yaptığımda daha silikti, zor görünüyordu. Sizin zaten adetiniz gecikmiş ve teste pozitif. Tebrik ederim
Sizinki nerede?Benim testimede bakarmısınız
Göğüs hassasiyetiniz nasıl acaba benim şuan beş gün var bata yanlarına dokununca ağrı oluyor uclarinada bastırınca ama öyle öldürecek kadar büyük sızı değil sizin nasıldıBelirti adetim gecikti aslında adet gecikmesini çok önemsemedim başta çünkü normalde de gecikiyordu bu kadar gecikince test yaptırdım. Kasıklarımda ağrı oluyor şuan göğüslerde hassasiyet(regl olmadan önce de olurdu tabi)
Ben gördüm canım ama bu erken gebelik testlerde çıkıyor adetten sonra yaptınız mı acaba gecikti mi?Kızlar merhaba adetime 2 gün var sizce silik çizgi var mı ben görmek istediğim için mi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?