- 11 Eylül 2022
- 63
- 15
- 3
- 28
- Konu Sahibi pembebuluut
Kızlar haydi gelin buraya, Hangi test ve ne kadar güvenilir olduğunu ve kaç günde gösterdiğini yazarmısınız ? Bilelim öğrenelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Days comfort erken gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor ona güvenmeyin.Kızlar haydi gelin buraya, Hangi test ve ne kadar güvenilir olduğunu ve kaç günde gösterdiğini yazarmısınız ? Bilelim öğrenelim
Evet bu ürün eczanelerde birde çok satılan bir test fiyatları günden güne artırırken güvenilirliği de artırsalar keşke teşekkür ederimDays comfort erken gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor ona güvenmeyin.
Başka markaları bilmiyorum,kötü tecrübem buydu…
Laboquick ilk defa duydum bunu da zamanı geldiğinde deneyeceğim inşallah2 farklı test almıştım internette indirimdeyken. ikisi de hiç yanılmadı. bebişim tüp bebekle olduğu için 6.günden itibaren test yaptım 6.gün ikisi de negatif 7.gün ikisi de pozitif gösterdi. biri laboquick diğeri freely.
Laboquick markanın ovülasyon testini tek geçerimLaboquick ilk defa duydum bunu da zamanı geldiğinde deneyeceğim inşallahburdan en azından kimlerde nasıl olmuş bakalım istedim bilgi için hayırlısı olsun sizin içinde Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
![]()
çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah sağlıkla hamile kalıp bebeklerimizi kucaklayalımLaboquick ilk defa duydum bunu da zamanı geldiğinde deneyeceğim inşallahburdan en azından kimlerde nasıl olmuş bakalım istedim bilgi için hayırlısı olsun sizin içinde Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
![]()
Days Comfort erken gebelik testinde yanıldım. Tek kullandığım test laboquick ovulasyon testleride gebelik testide çok iyi.Kızlar haydi gelin buraya, Hangi test ve ne kadar güvenilir olduğunu ve kaç günde gösterdiğini yazarmısınız ? Bilelim öğrenelim
Ay inşallahLaboquick markanın ovülasyon testini tek geçerim
Gerçekten çok iyi. Bence gebelik testi de iyidir
Ben Trendyoldan 20 li ovülasyon 6 tane de gebelik testi aldım
Yani ikisi paket olarak satılıyordu
İnşaAllah gebelik testini de tecrübe edebilirim![]()
Her eczane her markayı satmıyor. Siz yine de laboquick yoksa da en az iki marka test alın teyit etmek amaçlıAy inşallaheczanelerde oluyor mu acaba bilginiz var mı
Çok teşekkür ediyorum bilgi paylaştığınız için ilk defa duymuş oldum bu konu sayesinde denemek isterim en kısa zamandaDays Comfort erken gebelik testinde yanıldım. Tek kullandığım test laboquick ovulasyon testleride gebelik testide çok iyi.
Tamamdır çok teşekkürlerHer eczane her markayı satmıyor. Siz yine de laboquick yoksa da en az iki marka test alın teyit etmek amaçlı
Allah o testi bildiği gibi yapsınDays Comfort erken gebelik testinde yanıldım. Tek kullandığım test laboquick ovulasyon testleride gebelik testide çok iyi.
Bir kere kullandım silik çıktı meğer geç yumurtlamışım. silik çıkınca kana gittim sonuç negatif. Bir daha almadım. Laboquick kullandıktan sonrada başka markayı denemedim. Hiç yanıltmadı şimdiye kadar ovulasyonuda gebelik testideAllah o testi bildiği gibi yapsın
Benim de reglime iki gün kala 3 dakikada çizgi çıkardı. Kocaman bariz bi çizgi vardı yani kopkoyu değildi ama silik de değildi ben buradayım diyordu.Bir kere kullandım silik çıktı meğer geç yumurtlamışım. silik çıkınca kana gittim sonuç negatif. Bir daha almadım. Laboquick kullandıktan sonrada başka markayı denemedim. Hiç yanıltmadı şimdiye kadar ovulasyonuda gebelik testide
Amin canım amin. Stres ve aceleci olmamak lazım rabbim zamanı gelince veriyorBenim de reglime iki gün kala 3 dakikada çizgi çıkardı. Kocaman bariz bi çizgi vardı yani kopkoyu değildi ama silik de değildi ben buradayım diyordu.
Sabah sevinçten ağladım
Akşam da hayal kırıklığından.
Negatif çıksa bu kadar üzülmezdim…
Koşa koşa kan vermeye gitmem,eşimin dk başı sonuç çıktı mı diye araması falan… şuan bile içim yandı hatırlayınca.
Rabbim hepimize çok daha güzelini yaşatsın inşaAllah
Aksine bende o test ile öğrendim o testten başka teste güvenmiyorumartimed testi ,her zaman yanıltı beni.asla gğvenmeyin