Hamilelik testi ve markalar

pembebuluut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
63
15
3
28
Kızlar haydi gelin buraya, Hangi test ve ne kadar güvenilir olduğunu ve kaç günde gösterdiğini yazarmısınız ? Bilelim öğrenelim

Kızlar haydi gelin buraya, Hangi test ve ne kadar güvenilir olduğunu ve kaç günde gösterdiğini yazarmısınız ? Bilelim öğrenelim
Days comfort erken gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor ona güvenmeyin.
Başka markaları bilmiyorum,kötü tecrübem buydu…

2 farklı test almıştım internette indirimdeyken. ikisi de hiç yanılmadı. bebişim tüp bebekle olduğu için 6.günden itibaren test yaptım 6.gün ikisi de negatif 7.gün ikisi de pozitif gösterdi. biri laboquick diğeri freely.

2 farklı test almıştım internette indirimdeyken. ikisi de hiç yanılmadı. bebişim tüp bebekle olduğu için 6.günden itibaren test yaptım 6.gün ikisi de negatif 7.gün ikisi de pozitif gösterdi. biri laboquick diğeri freely.
Laboquick ilk defa duydum bunu da zamanı geldiğinde deneyeceğim inşallah 🙏 burdan en azından kimlerde nasıl olmuş bakalım istedim bilgi için hayırlısı olsun sizin içinde Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻

Laboquick ilk defa duydum bunu da zamanı geldiğinde deneyeceğim inşallah 🙏 burdan en azından kimlerde nasıl olmuş bakalım istedim bilgi için hayırlısı olsun sizin içinde Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻
Laboquick markanın ovülasyon testini tek geçerim
Gerçekten çok iyi. Bence gebelik testi de iyidir
Ben Trendyoldan 20 li ovülasyon 6 tane de gebelik testi aldım
Yani ikisi paket olarak satılıyordu
İnşaAllah gebelik testini de tecrübe edebilirim ♥️

çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah sağlıkla hamile kalıp bebeklerimizi kucaklayalım 🙏♥️♥️

Laboquick markanın ovülasyon testini tek geçerim
Gerçekten çok iyi. Bence gebelik testi de iyidir
Ben Trendyoldan 20 li ovülasyon 6 tane de gebelik testi aldım
Yani ikisi paket olarak satılıyordu
İnşaAllah gebelik testini de tecrübe edebilirim ♥️
Ay inşallah 🤲🏻eczanelerde oluyor mu acaba bilginiz var mı

Bir kere kullandım silik çıktı meğer geç yumurtlamışım. silik çıkınca kana gittim sonuç negatif. Bir daha almadım. Laboquick kullandıktan sonrada başka markayı denemedim. Hiç yanıltmadı şimdiye kadar ovulasyonuda gebelik testide
Benim de reglime iki gün kala 3 dakikada çizgi çıkardı. Kocaman bariz bi çizgi vardı yani kopkoyu değildi ama silik de değildi ben buradayım diyordu.
Sabah sevinçten ağladım
Akşam da hayal kırıklığından.
Negatif çıksa bu kadar üzülmezdim…
Koşa koşa kan vermeye gitmem,eşimin dk başı sonuç çıktı mı diye araması falan… şuan bile içim yandı hatırlayınca.
Rabbim hepimize çok daha güzelini yaşatsın inşaAllah

Benim de reglime iki gün kala 3 dakikada çizgi çıkardı. Kocaman bariz bi çizgi vardı yani kopkoyu değildi ama silik de değildi ben buradayım diyordu.
Sabah sevinçten ağladım
Akşam da hayal kırıklığından.
Negatif çıksa bu kadar üzülmezdim…
Koşa koşa kan vermeye gitmem,eşimin dk başı sonuç çıktı mı diye araması falan… şuan bile içim yandı hatırlayınca.
Rabbim hepimize çok daha güzelini yaşatsın inşaAllah
Amin canım amin. Stres ve aceleci olmamak lazım rabbim zamanı gelince veriyor 🙏🏻

Artımed hem erken gebelik testi hemde kaset testi. Fiyatları uygundu erken gebelik 30₺ kaset 10₺ ancak kaset testi erken gebelikten daha hassas ve duyarlı diye düşünüyorum

Back
X