Bunun yanlış olma gibi bir ihtimali yok.cok net bir şekilde çıkmış.hayırlı olsun.sılık çıktığı zaman yanılma payı olabiliyor bazen.o nedenden dolayı fotosunu istemiştim.
Tesekkur ederim dogumdan snra 1 kere adet oldm o yuzden emin olamadmZaten 2 hafta gecikme olmus testte pozitif cikinca kesin dogrudur tebrik ederim
Belirtilerim var bikac gundur ama inan hic hamile olabilecgm aklima gelmediSanirim hamilelik var ama sevinmeden evvel yarın kan testi yaptırın isterseniz. Bu arada belirtileriniz var mı benim de 1 yasinda kızım var 1 senedir adet gormuyorum ve gebelikten şüpheleniyorum fakat iliskiden 12 gun sonra test yaptigimda negatif çıkmıştı. Şuanda da sol kasık ağrısı ve akıntım var. 9 şubatta bi daha test yapicam
Vaaaaay o zaman kesinlikle gebelik var. Bence 5,6 haftalık olsa gerekBelirtilerim var bikac gundur ama inan hic hamile olabilecgm aklima gelmedisurekli uyumak istyrm midemde yanma ver yemek yedikten snra bulantilarim oluyo gece uykudan uyanip yemek yiyorm kasiklarimdada agri var ara ara yokluyo oglumdada bole olmustum reflum costu dye dusundum agrilarimida adet olamadm dyedir dyodum bugn test yapana kdr aklimdan gecmedi inanki
Bu sonucta ımkansz gıbı cok koyu masallah
Inşallah vardır deyince bende planlı zannetimHayir degil 3 4 sene dusunmuyoduk aslinda cunku oglum daha 7 aylik buyusun diyoduk
Sagsalim kucagına alırsın inşallah o zaman tebrik ederimOlma ihtimali mutlu etti beni oglumla arkadas gbi buyuyecekler dusunmuyodum ama cokta sevindim rabbim melek daha nasjp ettigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?