Hamilelik testi yanilma payi var midir?

isemaR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
18
20
3
32
Selam arkadaslar acaba hamilelik testlerinde yanilma payi var midir ? 7 ay once dogum yaptim gecen ay adet gordum bu ay 2 hafta gecti olmadim test yaptim pozitif cikti yanlis olma ihtimali varmidir?

Galiba hamilelik var. Çok nadir pozitif çıkar

Cızgının 10 dakika içersinde ve belirgin bir şekilde çıkması hamileliğin olduğunu gösterir.ıkıncı cizgi net bir şekilde mi çıktı.

Bunun yanlış olma gibi bir ihtimali yok.cok net bir şekilde çıkmış.hayırlı olsun.sılık çıktığı zaman yanılma payı olabiliyor bazen.o nedenden dolayı fotosunu istemiştim.

Zaten 2 hafta gecikme olmus testte pozitif cikinca kesin dogrudur tebrik ederim

Sanirim hamilelik var ama sevinmeden evvel yarın kan testi yaptırın isterseniz. Bu arada belirtileriniz var mı benim de 1 yasinda kızım var 1 senedir adet gormuyorum ve gebelikten şüpheleniyorum fakat iliskiden 12 gun sonra test yaptigimda negatif çıkmıştı. Şuanda da sol kasık ağrısı ve akıntım var. 9 şubatta bi daha test yapicam

[/QUOTE]
Tesekkur ederim. Insallah yarin test yaptrcam bakalm nolck
Bunun yanlış olma gibi bir ihtimali yok.cok net bir şekilde çıkmış.hayırlı olsun.sılık çıktığı zaman yanılma payı olabiliyor bazen.o nedenden dolayı fotosunu istemiştim.

Belirtilerim var bikac gundur ama inan hic hamile olabilecgm aklima gelmedi surekli uyumak istyrm midemde yanma ver yemek yedikten snra bulantilarim oluyo gece uykudan uyanip yemek yiyorm kasiklarimdada agri var ara ara yokluyo oglumdada bole olmustum reflum costu dye dusundum agrilarimida adet olamadm dyedir dyodum bugn test yapana kdr aklimdan gecmedi inanki

Vaaaaay o zaman kesinlikle gebelik var. Bence 5,6 haftalık olsa gerek

Insallah vardir yaa kan testine gtcektm bugn oglum huysuzlaninca pazartesiye kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…