Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah yaniltmaz benide kan verdim geldim bekliycemEvet bu marka labaquick yanıltmaz benim 7 gün kala böyleydi şimdi 3 aylığız Eki Görüntüle 3711367
adetime 3 gün kalmıştıAdetten 4,5 gün önce yaptınız sanırım. Hamilesiniz büyük ihtimalle hayırlı olsun![]()
Çıktı mı kan sonucunuz hayırlısı olsun inşallahinşallah yaniltmaz benide kan verdim geldim bekliycem
çok teşekkür ederim . sizde tebrik ederim
hayir daha sabah verdim çıkmadı dahaÇıktı mı kan sonucunuz hayırlısı olsun inşallah
inşallah canımLaboquick yanıltmaz sanmıyorum, hamilesiniz inşallah![]()
İnşallah varfır bebiş çıkınca haber edininşallah canım
bende bu marka ile öğrenmiştim aynı böyle silikti. Hayırlısı olsun hakkınızda :)hamile miyim hanimlar bakar misiniz. ilk test yaptiktan 5 dk sonraya ait. 1 saat sonra da kuruyunca daha belirgin oldu oda ikinci resim Eki Görüntüle 3711364 Eki Görüntüle 3711365
Hala çıkmadımı sonucunuzinşallah canım
hayir cikmamisHala çıkmadımı sonucunuz
Sağlık ocağında verildi ise yarın çıkar.Hala çıkmadımı sonucunuz
amin teşekkür ederim inşallahbende bu marka ile öğrenmiştim aynı böyle silikti. Hayırlısı olsun hakkınızda :)
İnşallah varfır bebiş çıkınca haber edin
Evet hamılesınız gozunuz aydın saglıkla kucagınıza alınböyle çıktı sabah namazi baktim sonuclara ilk hamileligim . Bu sonuca göre var değil mi değer 137
Eki Görüntüle 3711732
Oiyy sağlıkla gelsin minikböyle çıktı sabah namazi baktim sonuclara ilk hamileligim . Bu sonuca göre var değil mi değer 137
Eki Görüntüle 3711732
yaa inşallah aminnEvet hamılesınız gozunuz aydın saglıkla kucagınıza alın![]()