- 21 Mayıs 2017
- 4
- 1
- 1
- 45
- Konu Sahibi Umudum2017
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yaptığım test de böyle çıkmıştı bat ne kadar geçti bence hamilesin hayırlı olsun
Benimde bat günümde böyleydi gündüz testte silik çıktı akşam kan verdim 80 lerde bişeydi hatırlamıyorumBugün dü canim
Tutunma kanaması yaşıyor kimi insan ben hiç yaşamadım ama olabilir cnm dikkat et senKızlar yeni uye oldum yardım edin adet tarihim 6 mayıs bitisi 12 mayıs dı 13 mayıs da 3 kere ilişki oldu ve sonra ara ara yumurtlama günlerimde sabah akşam ilişki oldu ve 13 ünden 7 gün sonra sabah kasık ağrısıyla uyandım ve akşam üstüne doğru kahverengi lekelenme oldu çocuk istiyoruz. Şuanda kasık ve bacak agrisi çekiyorum lekelenme geleli 2 gün oldu int Video izledim ve embriyo 7 ile 10 gün sonra yumurtaya giriyormuş ve o gün lekelenme olabiliyormuş adetime 12 gün var sizce hamile olma ihtimalim var mı?
İnşallah vardır Allahım bide bugün bacak agrim çok var kendimi çok halsiz hissediyorum üşüttüm mü onu da bilmiyorum çok tuhafim heyecanlaniyorum ama inşallah vardırTutunma kanaması yaşıyor kimi insan ben hiç yaşamadım ama olabilir cnm dikkat et sen
İnş cnmİnşallah vardır Allahım bide bugün bacak agrim çok var kendimi çok halsiz hissediyorum üşüttüm mü onu da bilmiyorum çok tuhafim heyecanlaniyorum ama inşallah vardır![]()
Silik ama var gibi inşallah vardır isteyen herkese versin RabbimEki Görüntüle 1998740 Slm kızlar bende dün yaptım adetlerim düzensiz ileri atıyor sürekli nekadar attığıda belli olmuyor.resimde çektim ama resimde çıkmıyor oyüzden resmin efektiyle oynadım sizce durum ne
Bende adet olacak gibiyim ama daha 12 gün var çok merak ediyorum ve tedirginim bu kadar şey olduktan sonra yoksa çok üzülürümİnş cnmbenimde şuan müthiş bel ağrım var adet hissim yok
![]()
Deme öyle üzülme olur inş.bak ben aralıkta hamile kalmıştım öğrendim iki gün sonra düştü.sağlıkla olması için dua etBende adet olacak gibiyim ama daha 12 gün var çok merak ediyorum ve tedirginim bu kadar şey olduktan sonra yoksa çok üzülürüm
Kuzum ne denir böyle şeylerde bilemedim inşallah Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin hep budur dua m 4 senelik evliyim daha önce bir kaç kere denedim çok üstüne düşmedim ama bu defa çok istiyoruz inşallah olur Rabbim sana bana ve tum isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahDeme öyle üzülme olur inş.bak ben aralıkta hamile kalmıştım öğrendim iki gün sonra düştü.sağlıkla olması için dua et
Fotoğrafın normal halini bi atarsmısın canim