Hamilelik testi

Eklentiler

• img1495407912625.webp
    img1495407912625.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 52
Ama nisan 11 diyosun mayıs 22 deyiz çok fazla atmış attiysa ama test de silik çıkmış var bence inşallah yani
Benim en fazla 1 gün ileri geri yapıyor düzenli yani biliyorum ben adet günümü misal suan adet olacakmisim gibi ağrılarım ama daha 12 gün var eşim bile biliyor daha çok var diyor

İnşallah vallahi Rabbim duysun sesimizi isteyen herkese versin kimsenin kucagini boş bırakmasın ve bizde buraya yazariz hamileyim diye inşallah :anneadayı::emir_bebek:

Benim adetime 3 gün kala aynı testte ikinci çizgim daha belirgin çıkmıştı.. benim tavsiyem bir iki gün sonra tekrarla bu testi :21: inş.hamişsindir tatlımm, güzel haberlerini bekliyoruz:anneadayı::KK36:

Kızlar yeni uye oldum yardım edin adet tarihim 6 mayıs bitisi 12 mayıs dı 13 mayıs da 3 kere ilişki oldu ve sonra ara ara yumurtlama günlerimde sabah akşam ilişki oldu ve 13 ünden 7 gün sonra sabah kasık ağrısıyla uyandım ve akşam üstüne doğru kahverengi lekelenme oldu çocuk istiyoruz. Şuanda kasık ve bacak agrisi çekiyorum lekelenme geleli 2 gün oldu int Video izledim ve embriyo 7 ile 10 gün sonra yumurtaya giriyormuş ve o gün lekelenme olabiliyormuş adetime 12 gün var sizce hamile olma ihtimalim var mı?
O muhtemelen yumurtlama agrısı canım yumurtan catlamıstır oda kasıkta agrı yapar o günleride umarım degerlendirmişsinizdir cok sık cinsel ilişki sperm kalitesini öldürür gün aşırı ilişki önerir doktorlar

O muhtemelen yumurtlama agrısı canım yumurtan catlamıstır oda kasıkta agrı yapar o günleride umarım degerlendirmişsinizdir cok sık cinsel ilişki sperm kalitesini öldürür gün aşırı ilişki önerir doktorlar
Yumurtlama ağrısı cekiyorum evet ama böyle olmuyor ve hiç daha önce yumurtlama zamanında leke gelmedi bunu çok kişi söyledi ama ben 10 yıldır adet görüyorum ve 4 senelik evliyim hiç böyle leke gelmedi

Back
X