Hamilelik testi

Cavendish

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
403
685
23
Arkadaşlar ben çok güzel bir test keşfettim benim gibi bilmeyenler vardır belki söyleyeyim Clear blue with weeks indicator ismi digital bir test ve size ekranda hamilesiniz yazısı çıkıyor hemen ardından kaç haftalık hamile kaldığınız yazıyor benim 2-3 haftalık yazısı belirdi ekranda hamile kaldığınız günü belirliyor yani adet tarihimizin ilk gününü baz almıyor HCG hormonunun seviyesine göre hamile kaldığınız an dan itiraben kaç haftalık hamile onu gösteriyor doğruluk payı 93% yazıyor yani günler en fazla hafta fark olabilir yanılma payı olarak
Ama 3 haftalık dan daha fazlaysa sadece 3+ diye çıkarıyormuş

IMG-20180507-WA0017.webp

Slm kizlar adetime 6 gün varken erken gebelik testi bu durdukca böyle oldu yanlismidir

Eklentiler

• 20180509_075806.webp
    20180509_075806.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 123
Kizlar bende miyom vardi. Normalde 10 ama miyom gecikmesinden dolayi 14 -15 diye adetim gecikiyordu. En son 17 snde olmustum nisan 17 de. Mayis 17 de de adet olmam gerekiyordu olmadim ,olmadi yani ve miyom ameliyatina girdim. Miyom ameliyatindan 2 gun sonra yani 19 u yada 20 si gibi adet gibi kanamam oldu. Simdi duzene girmesi lazimdi. Hic bir belirti yok ne hamilelik ne de adet olcak hissi belirtileri .. evde ki idrar testleri negatif . Sizce degilmiyim yoksa 10 gun beklemem mi gerekir olma ihtimalim var midir. Tek cizgi olup sonra hamile oldugunu ogrenen var mi

D4CFE089-E265-41DC-A5A1-2FEF3413C9E0.webp Arkadaşlar adetime 3 gün var test bu şekilde çok zorlarsan 2. Çizgi var gibi duruyor sanki siz ne düşünüyorsunuz

Merhabalar Rabbim hepimizi evlat sahibi yapsın inşallah. Bebekleri olanları Rabbim sağlıcakla kucaklarına aldırsın.❤️Ben test yaptım ama var mı yok mu anlamadım testi saat 20.45 gibi yaptım .Sizde bakar mısınız ? Yok değil mi bir şey?

Back
X