- 20 Nisan 2020
- 111
- 25
- 13
- Konu Sahibi Ayseeealsac
Hamilelik testi yaptım 2,silik 1,net çıktı sizce hamile olabilir miyim hanımlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimalle olabilirsin canım peki hemen mi çıktı saatler sonra mi testlerini buraya atarsan daha iyi olur.Hamilelik testi yaptım 2,silik 1,net çıktı sizce hamile olabilir miyim hanımlar
Abla ekleme yapamadım ama sayfama gir orda atmıştım eger oraya bakarsan tekrardan yorumlar mısın çok heyecanlıyımBüyük ihtimalle olabilirsin canım peki hemen mi çıktı saatler sonra mi testlerini buraya atarsan daha iyi olur.
Umursamayıp bakmadım 1 saat sonra falan baktım aklıma geldi 2.cizgi siliktiAbla ekleme yapamadım ama sayfama gir orda atmıştım eger oraya bakarsan tekrardan yorumlar mısın çok heyecanlıyım
Sayfanda göremedim tatlımAbla ekleme yapamadım ama sayfama gir orda atmıştım eger oraya bakarsan tekrardan yorumlar mısın çok heyecanlıyım
Sayfanda göremedim tatlım
Sayfanda göremedim tatlım
Sizce sonuçGördüm ☺
Olumlu gibi inşallah kan testi yaptırSizce sonuç![]()
Ay çok mutluyum inşallahOlumlu gibi inşallah kan testi yaptır![]()
Bende aynı sorunla karşı karşıyayım silik benimde 1 gün gecikti ama eger siz hamile çıkarsanız bana bildirin bende sizeSelam kizlar benimde bi sorum olcakti,
adetime 7 gün var ovulasyon testi yaptim bide hamilelik testi yaptim bi bakarmisiniz hamilelik testi erken diye yaptiktan sonra bakmadim cikmaz diye ise koyuldum, bir saat gecmistir belkide
yumurtan çatlıyor canım bence değerlendirmelisin bu günü gebelik testinde birşey göremedim.Selam kizlar benimde bi sorum olcakti,
adetime 7 gün var ovulasyon testi yaptim bide hamilelik testi yaptim bi bakarmisiniz hamilelik testi erken diye yaptiktan sonra bakmadim cikmaz diye ise koyuldum, bir saat gecmistir belkide
Tmm cnm haberleselimBende aynı sorunla karşı karşıyayım silik benimde 1 gün gecikti ama eger siz hamile çıkarsanız bana bildirin bende size![]()
Canim benim yedi gün önce yumurtam catladi zaten yumurta takibi yapiyorumyumurtan çatlıyor canım bence değerlendirmelisin bu günü gebelik testinde birşey göremedim.
Demek ki başka yumurtan daha varmış o da yeni çatlıyorCanim benim yedi gün önce yumurtam catladi zaten yumurta takibi yapiyorum
Adetine ne kadar var cnmBende aynı sorunla karşı karşıyayım silik benimde 1 gün gecikti ama eger siz hamile çıkarsanız bana bildirin bende size![]()
Demek ki başka yumurtan daha varmış o da yeni çatlıyorCanim benim yedi gün önce yumurtam catladi zaten yumurta takibi yapiyorum
Tamam canım belirtilerin nasıl peki misal neler oldu sendeTmm cnm haberleselim![]()
Oda olabilir cnmDemek ki başka yumurtan daha varmış o da yeni çatlıyor