Hamilelik testi

Bekarım ve evde idrar testi ilk defa yapıcam. Güvenirliği nedir? Siz hiç yaptınız mı

Ben de yaptırdım bırı e nabız da diğeri yok hala bırınde . e nabız da var olanda dr muayenesi var ve dr adıyla girişi diğerinde dr muayene yok giriş yok

Merhabalar, ben sağlık ocağında hormon testi yaptırıcam. Bu testte beta hcg değeri belli olur mu? Yani sıradan bir hormon testinde hamilelik belli olur mu? Yoksa özel olarak baktırmak mı gerekiyor?
Farkedilmeden öğrenmek istiyorsan sağlık ocağındakilere şey diyebilirsin cildiye muayenesi olucam roaccutane başlanacak işte şu şu testleri istediler vs çünkü onda tedaviye başlamadan evli bekar farketmeden bhcg isterler..

Çok sağ olun, çok yardımcı oldunuz. Peki direkt cildiye de roaccutane yazdırmaya gitsem orda da bakarlar değil mi

Çok sağ olun, çok yardımcı oldunuz. Peki direkt cildiye de roaccutane yazdırmaya gitsem orda da bakarlar değil mi
Evet ama görsel olarak sivilce probleminiz yoksa testleri isterler mi bilmem kesin başlayacakları hastalardan istiyorlar diye biliyorum

Evet ama görsel olarak sivilce probleminiz yoksa testleri isterler mi bilmem kesin başlayacakları hastalardan istiyorlar diye biliyorum
Zaten böyle Bi problemim var. Kolayca yazdırabilirim. Sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…