Doğuma Hazırlık Hamilelik testi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Slinderwomen

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
128
116
18
28
Hamilelik testlerinin verdiği sonucun doğruluk payı nedir? Ben predictor kullanıyorum fakat güvenemedim.

Hamilelik testlerinin verdiği sonucun doğruluk payı nedir? Ben predictor kullanıyorum fakat güvenemedim.

Valla o test baya hassas bence. Testtte silik çıktığında kan vermiştşm 3.96 çıkmıştı ya. Ama arkadaşın dediği gibi en iyisi kan vermek

Gün içinde yaptım testi, sabah yapıldığında daha doğuluk payı veriyormuş böyle yapıp sonucu yanlış olan var mı

Gün içinde yaptım testi, sabah yapıldığında daha doğuluk payı veriyormuş böyle yapıp sonucu yanlış olan var mı
İki gebeligimde de normal 5 TLik testler le yaptım ilki 1 gün gecikmeyle yapmıştım anında pozitif çıktı ikinci gebeliğim de 2 gün gecikmeli yaptım aynı anda pozitif çıkmıştı belki geç döllenme ola bilir kan verip netlestirin

Merhaba kızlar iyi akşamlar benim adetim 6 gün gecikti bugun erken gebelik testi yaptım sonuç negatif geç döllenme olabilir mi öyle yazıyor bazı yerlerde bekleyeyim mi biraz daha

Adetim dört gün gecikti. Hamilelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Bariz şekilde çift çizgi. Yanılma payı var mıdır yerimde duramıyorum. Nasip olursa yarın kan testi yaptıracağım. Allahım hayırlısını versin

Büyük ihtimalle hamilesiniz Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Büyük ihtimalle hamilesiniz ☺ Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin. İkinci denememizde.kapı kapı dolaşmadık şükür ki. Ama ben yine de kan sonucumu beklıyorum. Kesinleştirmek adına

Arkadaşlar merhabalar cuma günü hCg değerim 118 di Bugün yani pzartesi günü 510 olmuş sizde artış hızı normal midir?

Bende bir soru sormak istiyorum. Aranıza yeni katıldım reglm 3 gün gecikti dün yani 2. Günü test yaptım negatif çıktı normalde regli olmadan 1 hafta önce kasık ağrılarım başlar ama bu sefer kasık ağrım yok sadece bacaklarımda çok az bir ağrı var birde belimde bugün çok açık kahve rengi bi leke olmuş iç çamaşırımda sizce hamile olabilirmiyim testi birdaha nezaman tekrarlamam gerekiyor cevap verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…