- 2 Ekim 2020
- 990
- 527
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozuk gibi duruyorBuda uyudum kalktim boyle olmustu
Eki Görüntüle 2708276
Ya test bozuk yada fazla damlatmıssınız ıkı damla dan fazla damlatmayınBuda uyudum kalktim boyle olmustu
Eki Görüntüle 2708276
Tekrar yaptim negatif cikti adetim gecikmedi icinmi acabaYa test bozuk yada fazla damlatmıssınız ıkı damla dan fazla damlatmayın
Adetıne kac gun kaldı cok varsa cıkmaması normal ama bir gun falan varsa negatıfTekrar yaptim negatif cikti adetim gecikmedi icinmi acaba
1 hafta fqlan yarin ilk idrarla erken gebelik testi yapicamAdetıne kac gun kaldı cok varsa cıkmaması normal ama bir gun falan varsa negatıf
Sonuç ne oldu xnm1 hafta fqlan yarin ilk idrarla erken gebelik testi yapicam
Adet döngümün 19.günü, genelde 26-28 günde bir adet oluyorum. Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı, gebelik olsa mutlaka çıkar mıydı yoksa erken mi yapmışım?Adetıne kac gun kaldı cok varsa cıkmaması normal ama bir gun falan varsa negatıf
Tahmini bir hafta var o zaman cıkmaması normal varsa egerAdet döngümün 19.günü, genelde 26-28 günde bir adet oluyorum. Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı, gebelik olsa mutlaka çıkar mıydı yoksa erken mi yapmışım?
Normal test mi yapmıştın erken testlerden mi? Ben normal test yaptım ve sabah ilk idrarla değil çay su falan içtikten sonra sıkışıp yaptım. İçindeki kağıtta 20 hcg'yi bile ölçer yazıyorTahmini bir hafta var o zaman cıkmaması normal varsa eger
Ben adete 4gun kala yaptım negatif tı 1gun kala tekrar yaptım aşırı silik cizgi cıkmıstı
Normal test ile sabahın ilk ıdrarı ile yapmıstım ıkı testımıdeNormal test mi yapmıştın erken testlerden mi? Ben normal test yaptım ve sabah ilk idrarla değil çay su falan içtikten sonra sıkışıp yaptım. İçindeki kağıtta 20 hcg'yi bile ölçer yazıyor
O zaman 3 gün daha bekleyip erken test yapıcam varsa çıkar heraldeNormal test ile sabahın ilk ıdrarı ile yapmıstım ıkı testımıde