Hamilelik testi

Prenses21

Hayatım eşimle değişti oğlumla güzelleşti💙
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
990
527
53
Kizlar bu sabah hamilelik testi yaptim adetim aslinda daha gecmedi sabah yptim tek cizgi cikti sonra yattim uyudum 1 saat fln 2. Cizgi silik gozukuyodu sanki

Eklentiler

• 20201021_083810.webp
    20201021_083810.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 112
Adetıne kac gun kaldı cok varsa cıkmaması normal ama bir gun falan varsa negatıf
Adet döngümün 19.günü, genelde 26-28 günde bir adet oluyorum. Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı, gebelik olsa mutlaka çıkar mıydı yoksa erken mi yapmışım?

Adet döngümün 19.günü, genelde 26-28 günde bir adet oluyorum. Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı, gebelik olsa mutlaka çıkar mıydı yoksa erken mi yapmışım?
Tahmini bir hafta var o zaman cıkmaması normal varsa eger
Ben adete 4gun kala yaptım negatif tı 1gun kala tekrar yaptım aşırı silik cizgi cıkmıstı

Tahmini bir hafta var o zaman cıkmaması normal varsa eger
Ben adete 4gun kala yaptım negatif tı 1gun kala tekrar yaptım aşırı silik cizgi cıkmıstı
Normal test mi yapmıştın erken testlerden mi? Ben normal test yaptım ve sabah ilk idrarla değil çay su falan içtikten sonra sıkışıp yaptım. İçindeki kağıtta 20 hcg'yi bile ölçer yazıyor

Normal test mi yapmıştın erken testlerden mi? Ben normal test yaptım ve sabah ilk idrarla değil çay su falan içtikten sonra sıkışıp yaptım. İçindeki kağıtta 20 hcg'yi bile ölçer yazıyor
Normal test ile sabahın ilk ıdrarı ile yapmıstım ıkı testımıde

Back
X