Hamilelik testi

Snsatln

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
23
4
1
29
Daha öncede beta hcg kan testlerimi sormuştum ve o günden beri daha adet olmadım hamilelik gözükmediği için adet söktürücü tarlusal kullandım bir hafta ama gene adet yok bu sabah test yaptım ve ilk 2 3 dakikada çol silik çizgi çıktı daha öncelerinde hiç böyle bi silik çizgi bile çıkmamıştı sizce hamilemiyim gerçekte biraz daha belli fotolar şaşırtıyor biraz

Eklentiler

• 4AB8873B-9904-427C-9F49-55D48299803D.webp
    4AB8873B-9904-427C-9F49-55D48299803D.webp
    111,6 KB · Görüntüleme: 97
Daha öncede beta hcg kan testlerimi sormuştum ve o günden beri daha adet olmadım hamilelik gözükmediği için adet söktürücü tarlusal kullandım bir hafta ama gene adet yok bu sabah test yaptım ve ilk 2 3 dakikada çol silik çizgi çıktı daha öncelerinde hiç böyle bi silik çizgi bile çıkmamıştı sizce hamilemiyim gerçekte biraz daha belli fotolar şaşırtıyor biraz
Var gibi duruyor bence hemen kan verip kesinleştirin tarlusaldan dolayı doktora başlarsınız hemen progestan falan verebilir

Teşekkür ederim yarın sabah gidip ilk işim kan vermek olucak doktoruma

Silik çizgi var keşke tarlusal kullanmasaydiniz

Silik çizgi var keşke tarlusal kullanmasaydiniz
6 gün kullandım adetim gelmeyince kullanmayı kestim 2 gün kullanmadım sonra test yaptım öyle silik çıktı bundan 15 gün önce kan testi verdim 2 kere bir kerede idrar testi yaptım ve hiç birinde çıkmadı

6 gün kullandım adetim gelmeyince kullanmayı kestim 2 gün kullanmadım sonra test yaptım öyle silik çıktı bundan 15 gün önce kan testi verdim 2 kere bir kerede idrar testi yaptım ve hiç birinde çıkmadı
Yanii bilemiyorum geç döllenme falandır belki doktorunuz bakar zaten söyler size

Back
X