Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelikten
testi aldım test yaptım silik çizgi çıktı hGerçekten mi hamilelik varmiHayırlı olsun cnm
Ya ağrım var sanki regl olacakmisim gibi hissediyorum boşuna umutlandirmak istemiyorum kendimiSilik canım yeni gebelik bence hemen test ver ama hamilesin![]()
Bu belirtiler hamilelik ve regl ortak belirtiler kan sonucunuzla netleşir her sey. Ama hamile olmasanız bu silik çizgi çıkmazdıYa ağrım var sanki regl olacakmisim gibi hissediyorum boşuna umutlandirmak istemiyorum kendimi
Hayırlısı insalah bakalım kan tahlili yapcm belli olurBu belirtiler hamilelik ve regl ortak belirtiler kan sonucunuzla netleşir her sey. Ama hamile olmasanız bu silik çizgi çıkmazdı
Bariz sekikde cikmis kiz kan testi ver gebelik belirtisyle adet belirtisi neredeyse birebir ahni zaten guzel haberlerini bekliyoruzHayırlısı insalah bakalım kan tahlili yapcm belli olur
Hayırlısı insalah bakalım kan tahlili yapcmBu belirtiler hamilelik ve regl ortak belirtiler kan sonucunuzla netleşir her sey. Ama hamile olmasanız bu silik çizgi çıkmazdı
Ay hadi insalah yarın kan testi vercem haber veririm sizlere ama inanamıyorum hala yok diye düşünüyorumBariz sekikde cikmis kiz kan testi ver gebelik belirtisyle adet belirtisi neredeyse birebir ahni zaten guzel haberlerini bekliyoruz![]()
Kiyamam ya insan inanamiyor ciden o cift cizgiyi gorunce sabah mi yaptin canim suan mi denedin adetin kac gundur gecikiyorHayırlısı insalah bakalım kan tahlili yapcm
Ay hadi insalah yarın kan testi vercem haber veririm sizlere ama inanamıyorum hala yok diye düşünüyorum
Akşama doğru yaptım saat 6 gibiydi adetim bir gün gecikmisKiyamam ya insan inanamiyor ciden o cift cizgiyi gorunce sabah mi yaptin canim suan mi denedin adetin kac gundur gecikiyor
Biri koyu kırmızı diğeri hafif pembe silik çizgi var mı diye merak ettimAkşama doğru yaptım saat 6 gibiydi adetim bir gün gecikmis
O zaman var canim ilk idrarla yapmamana ragmen iyi cikmis cizgiAkşama doğru yaptım saat 6 gibiydi adetim bir gün gecikmis
Daha 1 gun gecikmen varya canim cok normal test varsa sabah ilk idrarla bidaha dene kan vermeye git ama bariz sekilde belliBiri koyu kırmızı diğeri hafif pembe silik çizgi var mı diye merak ettim
Bakalım artık kısmet nasipDaha 1 gun gecikmen varya canim cok normal test varsa sabah ilk idrarla bidaha dene kan vermeye git ama bariz sekilde belli![]()
Guzel haberlerini bekliyoruz canimBakalım artık kısmet nasip![]()
Guzel haberlerini bekliyoruz canim![]()
Bende oyleydim adet sancisi cekiyodum ha adet oldum olucam derken hamileymisimYa ağrım var sanki regl olacakmisim gibi hissediyorum boşuna umutlandirmak istemiyorum kendimi
Benim de aynı öyle sanki adet olacakmışım gibi daha bir şey yok test yaptım silik çizgi çıktı yarın kan vereceğim bakalım hayırlısı her şeyinBende oyleydim adet sancisi cekiyodum ha adet oldum olucam derken hamileymisim