- Konu Sahibi elmas ipek
-
O zaman pek farklı bi belirtin yokmuşAslında normal adet belirtilerim gibiydi belim çok ağrırdı adet zamanı mesela şimdi de ağrı var aynı zamanda göğüslerim de adet dönemi ağrırdı şimdi de ağrıyor ama ek olarak biraz kokular ağır gelmeye başladı ama bu benim kendi hüsnü kuruntum da olabilir
Hayırlı olsunnnnSonucum biraz önce belli oldu
İnşallah hepimizin her şey istediği gibi olurAyy çok sevindim darısı bana inş perşembe randevum bakalım ne olcak. Çok güzel yükselmiş
Evet ama çok az bir kanama oldu bir iki damla kadar zaten baktım bu kanamanın arkası gelmiyor yerleşme kanaması olabilir diyerekten direkt test yaptımO zaman pek farklı bi belirtin yokmuş
Sonucunuz belli oldu mu acabaAyy çok sevindim darısı bana inş perşembe randevum bakalım ne olcak. Çok güzel yükselmiş
Adet oldum cnm adetim geçti seviniyordum sabah kan vercektim sabah kan geldi oldum ins sen hamilesndrSonucunuz belli oldu mu acaba
İnşallah bir sonraki denemenizde her şey gönlünüzce olurAdet oldum cnm adetim geçti seviniyordum sabah kan vercektim sabah kan geldi oldum ins sen hamilesndr
Ayy çok sevindim senin adına cnm rabbim sna bağışlasınİnşallah bir sonraki denemenizde her şey gönlünüzce olurbenim bugün vajinal muayenede kesem göründü
Amin inşallah çok teşekkür ederimAyy çok sevindim senin adına cnm rabbim sna bağışlasın
Haberlerinizi bekleyeceğimAyy çok sevindim senin adına cnm rabbim sna bağışlasın
Kaç haftada göründü kesenizİnşallah bir sonraki denemenizde her şey gönlünüzce olurbenim bugün vajinal muayenede kesem göründü
Uygulumaya göre 4+4de göründüKaç haftada göründü keseniz
Bende bugün gebeliğimi öğremdim de henüz regle 3 gün falana var 156.97 çıktı kan sonucum iyi mi acaba sonuç.Uygulumaya göre 4+4de göründü
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBende bugün gebeliğimi öğremdim de henüz regle 3 gün falana var 156.97 çıktı kan sonucum iyi mi acaba sonuç.
Teşekkür ederim sağolun sağlıkla kucağımıza alalımHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızdaha adetinize varken değer bu kadar yüksekse gayet iyi merak etmeyin iki güne bir kan vererek takip edin
Amin cnm diğer ay kalırsam haber veririmHaberlerinizi bekleyeceğim
Ayy çok sevindim darısı bana inş perşembe randevum bakalım ne olcak. Çok güzel yükselmiş
Ben kimyasal yqsadigimda testi hatrlamyrmda kan verdim 9 du sonra 5 dustudr dedi bebek deglsr adete çevirir öle de oldu ama diğer ay kızıma kalmstmKızlar merhaba adetim günü yaklaştıkça koyudan silk oluyorsa kimyasal gebelik mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?