- 16 Aralık 2024
- 21
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi duygukok27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi görünüyorÇıldıricam yardım edin dünden beri test yaptım dün çok değişik çıktı ama bugün ilk idrarla yaptım kamerada belli mi olmuyor beynim bana oyun mu oynuyor yardım edin 3 gün geciktim bu arada
Beynim oyun oynuyor sandimSilik çizgi görünüyor
Ay çıldırıcam gidip kan versem çıkar mı acabaSilik çizgi görünüyor
Sanki var gibi görünüyor
Bende istiyorum ama eşim acele etme üzülüyoruz diyor ve haklıAy çıldırıcam gidip kan versem çıkar mı acaba
Dün yapmıştım bugün ki daha net dün yaptığıma göre kalite düşüyor ama ilk defa flaş açmadan bi çizgi gördümSanki var gibi görünüyor
Az bı bekleyin bende öyle eşimin haberi yok bekliyorum olmaz ise gidip kan vericemBende istiyorum ama eşim acele etme üzülüyoruz diyor ve haklı![]()
İnşallah vardır istediğimiz güzel haberi alırızAz bı bekleyin bende öyle eşimin haberi yok bekliyorum olmaz ise gidip kan vericem
İnşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsinİnşallah vardır istediğimiz güzel haberi alırız![]()
Çıkar tabikiAy çıldırıcam gidip kan versem çıkar mı acaba
Artmed se güvenilir değil awox yada prodoctor yapın onlar daha iyi
Artımed değil bizim buradaki eczaneler satmıyor artıkArtmed se güvenilir değil awox yada prodoctor yapın onlar daha iyi
Ver bence sen kan benim çizgilerde hep böyleydi benim adetime 7 gün kala çıktı bide kanda beta 53.66 benimAy çıldırıcam gidip kan versem çıkar mı acaba