• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnnovita gebelik testi çift çizgi

karadenizli11i

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2025
154
86
13
32
Bugün dpo 10 dayım aslında aklımda test yapmak yoktu ama bi deneyim dedim ve ilk bi dk da böyle çıktı. İlk test İnnovita. Bu test güvenilir mi ? Sonra belki yanlıştır diye aynı idrarla Predictor early erken gebelik testini yaptım o da böyle çıktı ilk bi dk da en son görsel de 3. dk. Hamilelik var demi yanlış mıdır bilemedim

Eklentiler

• IMG_8647.webp
    IMG_8647.webp
    12 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_8650.webp
    IMG_8650.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_8651.webp
    IMG_8651.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Bugün dpo 10 dayım aslında aklımda test yapmak yoktu ama bi deneyim dedim ve ilk bi dk da böyle çıktı. İlk test İnnovita. Bu test güvenilir mi ? Sonra belki yanlıştır diye aynı idrarla Predictor early erken gebelik testini yaptım o da böyle çıktı ilk bi dk da en son görsel de 3. dk. Hamilelik var demi yanlış mıdır bilemedim
bende adete 5 gün kala innovitanın gebelik testiyle öğrenmiştim bu kadar koyuysa bence gebelik vardır

Hayırlı olsun canımmm çok sevindim belirtin var mıydı pekiii
🙏🏻 Dpo 8 de yumurta akı gibi uzayan bir akıntım olmuştu aynı gün kasığımdan belime bacağıma vuran ağrı olmuştu ve geçmeyen şişkinliğim vardı. Bu ikisi acaba olabilir mi dedirtti onun haricinde göğüs ağrısı şişkinliği arada kasık bel ağrısı vardı. Ve dün sağ kaşığım baya ağrıdı aynı noktadan belime de vurdu ağrısı bakalım yarın tekrar kan vericem artış için

🙏🏻 Dpo 8 de yumurta akı gibi uzayan bir akıntım olmuştu aynı gün kasığımdan belime bacağıma vuran ağrı olmuştu ve geçmeyen şişkinliğim vardı. Bu ikisi acaba olabilir mi dedirtti onun haricinde göğüs ağrısı şişkinliği arada kasık bel ağrısı vardı. Ve dün sağ kaşığım baya ağrıdı aynı noktadan belime de vurdu ağrısı bakalım yarın tekrar kan vericem artış için
Göğüs ağrın hep artarak mı devam etti canım yoksa dalgalı mıydı

Ben ovülasyon testi yapıyordum orda pik gördüğümden beri artarak devam etti bazı günler dokunamıyordum bile özellikle akşamları daha fazla ağrı oluyor
Benim de dpo 4 ten beri artarak devam etti bugün dpo 10 dayım sanki bu sabah biraz hafiflemiş gibi hissettim bir de son 3-4 gündür uzanırken bile bi sersemlik baş dönmesi oluyordu bugün sanki o da yok :( umudumu kaybedeceğim sanırım

Back
X