İkisi de aynı markaİlk testin markası ne peki
Çiçeğim sen bence beklediğin haberi almak üzeresin bu test neeBenim de adetime 1 gün var çok hafif alt karnımda sancı var ama çok hafif, dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama silik çizgi çıktı tabi markaya da çok güvenemiyorum. Tek teste ait görseller, gittikçe koyulaştı
Marka Artımed olunca çok heveslenmek istemiyorum ama yine de deneyim sahibi olanlara sormak istedim bitanem, reglime bir gün var ama ylne de emin değilimÇiçeğim sen bence beklediğin haberi almak üzeresin bu test neemaşallah bence direk kan vermelisin
Son ilişkimin üzerinden 11 gün geçti ama onu da ekleyeyim. Sadece göğüs ucu şişkinliği var o kadar başka birşey yokGöğüslerine bak gidip ve bana farklı bişey var mı onu söyle
Sat ve bat ne zamanSon ilişkimin üzerinden 11 gün geçti ama onu da ekleyeyim. Sadece göğüs ucu şişkinliği var o kadar başka birşey yok
Düzensiz mi peki ? Döngün nasıl? Yedek test varsa yap istersenSon adet tarihimi hatırlamıyorum ama bugün Regl olmam gerekiyordu
Kan mı verdinDöngüm hep düzenli çok şükür. Yedek test yok kan verdiğim yerde çalışan asistan koz pozitif gözüküyor dedi ama doktor yoktu saat 5 i geçtiği için
Aaa göğüs ucu şişkinliği bende de var damarlar o kadar belirgin ki hatta damarlardan dolayı şişen üç kısımlar asimetrik görüntü yaratıyor göğüs ucumda dpo11 bugünSon ilişkimin üzerinden 11 gün geçti ama onu da ekleyeyim. Sadece göğüs ucu şişkinliği var o kadar başka birşey yok
O kadar umutlandım ki utanmasam göğsümü atıp bakarmısın olabilir mi Dicem sana yaniBebeğim ben regle kadar sürekli test yaptım. Çünkü emindim. Regle son 1-2 gün kala silik çizgi gördüm sabah akşam test yaptım devam etti koyulaşmaya. Kan verdim 6.88 çıktı. Takşp ettı ve düştü. Doktor kimyasal olduğunu söyledi. Gecikmenin 6. Gününde regl oldum. Bu gebelik belirtileri denen şey Regl ile birebir aynı. Bende farklı olarak göğüsümde olan damarlardı mesela. Fazla belirginleşmişti. Mide bulantısı vs yoktu. Kasık ağrım bel ağrım halsizlik vardı.
Anladım canım, ama benim değerim 247,04 senin değerle aynı bazda mı pekiBebeğim ben regle kadar sürekli test yaptım. Çünkü emindim. Regle son 1-2 gün kala silik çizgi gördüm sabah akşam test yaptım devam etti koyulaşmaya. Kan verdim 6.88 çıktı. Takşp ettı ve düştü. Doktor kimyasal olduğunu söyledi. Gecikmenin 6. Gününde regl oldum. Bu gebelik belirtileri denen şey Regl ile birebir aynı. Bende farklı olarak göğüsümde olan damarlardı mesela. Fazla belirginleşmişti. Mide bulantısı vs yoktu. Kasık ağrım bel ağrım halsizlik vardı.
Deli kan ver kaaan shshshO kadar umutlandım ki utanmasam göğsümü atıp bakarmısın olabilir mi Dicem sana yanibenimde damarlar belirginleşti dpo11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?