gizmytp Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 619 155 33 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #1 Merhaba kızlar test yaptım ilk yarım saat bişey yoktu sonra köşeye bıraktım işimi yaptım Daha sonra baktığımda böyle çıkmıştı ama çok sonradan çıktı ? Eklentiler IMG_0034.webp 10,3 KB · Görüntüleme: 45 IMG_0034.webp 10,3 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba kızlar test yaptım ilk yarım saat bişey yoktu sonra köşeye bıraktım işimi yaptım Daha sonra baktığımda böyle çıkmıştı ama çok sonradan çıktı ?
gizmytp Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 619 155 33 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #2 Kuruma çzigis böyle mi
yohdahaneler Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2024 245 58 18 34 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #3 gizmytp .!.: Merhaba kızlar test yaptım ilk yarım saat bişey yoktu sonra köşeye bıraktım işimi yaptım Daha sonra baktığımda böyle çıkmıştı ama çok sonradan çıktı ? Genişletmek için tıkla... Koruma çizgisi olabilir ilk beş dk da çıkan sonuç doğru
gizmytp .!.: Merhaba kızlar test yaptım ilk yarım saat bişey yoktu sonra köşeye bıraktım işimi yaptım Daha sonra baktığımda böyle çıkmıştı ama çok sonradan çıktı ? Genişletmek için tıkla... Koruma çizgisi olabilir ilk beş dk da çıkan sonuç doğru
A aksu_62 Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2025 202 35 13 31 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #4 Bitane daha yap inşallah hamilesindir Allah’ım hepimize nasıp etsin bende ovulasyon dönemimdeyim bekliyoruz değerlendirip inşallah çift çizgiyi görmek dileğiyle
Bitane daha yap inşallah hamilesindir Allah’ım hepimize nasıp etsin bende ovulasyon dönemimdeyim bekliyoruz değerlendirip inşallah çift çizgiyi görmek dileğiyle
gizmytp Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 619 155 33 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #5 aksu_62 .!.: Bitane daha yap inşallah hamilesindir Allah’ım hepimize nasıp etsin bende ovulasyon dönemimdeyim bekliyoruz değerlendirip inşallah çift çizgiyi görmek dileğiyle Genişletmek için tıkla... Allah sana da nasip etsin inşallah ama ben şuan erken çocuğum var bi tane küçük daha yan
aksu_62 .!.: Bitane daha yap inşallah hamilesindir Allah’ım hepimize nasıp etsin bende ovulasyon dönemimdeyim bekliyoruz değerlendirip inşallah çift çizgiyi görmek dileğiyle Genişletmek için tıkla... Allah sana da nasip etsin inşallah ama ben şuan erken çocuğum var bi tane küçük daha yan
gizmytp Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 619 155 33 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #6 yohdahaneler .!.: Koruma çizgisi olabilir ilk beş dk da çıkan sonuç doğru Genişletmek için tıkla... İşte ilk 5 dkda çıkmadı yohdahaneler .!.: Koruma çizgisi olabilir ilk beş dk da çıkan sonuç doğru Genişletmek için tıkla...
yohdahaneler .!.: Koruma çizgisi olabilir ilk beş dk da çıkan sonuç doğru Genişletmek için tıkla... İşte ilk 5 dkda çıkmadı yohdahaneler .!.: Koruma çizgisi olabilir ilk beş dk da çıkan sonuç doğru Genişletmek için tıkla...
A aksu_62 Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2025 202 35 13 31 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #7 gizmytp .!.: Allah sana da nasip etsin inşallah ama ben şuan erken çocuğum var bi tane küçük daha yan Genişletmek için tıkla... Amin Allah bağışlasın sana
gizmytp .!.: Allah sana da nasip etsin inşallah ama ben şuan erken çocuğum var bi tane küçük daha yan Genişletmek için tıkla... Amin Allah bağışlasın sana
gizmytp Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 619 155 33 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #8 Kızlar ???
D dincmerve Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2025 54 6 1 28 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #9 Kuruma çizgisi olabilir canım ilk 5 dakikada çıkan sonuç önemli test bekledikçe ikinci bir çizgi çıkıyor kuruma çizgisi deniyor buna
Kuruma çizgisi olabilir canım ilk 5 dakikada çıkan sonuç önemli test bekledikçe ikinci bir çizgi çıkıyor kuruma çizgisi deniyor buna
yohdahaneler Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2024 245 58 18 34 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #10 gizmytp .!.: İşte ilk 5 dkda çıkmadı Genişletmek için tıkla... Çok ümitlenme o zaman ben çok hayal kırıklığı yaşadım o konuda. İki gün sonra tekrarla
gizmytp .!.: İşte ilk 5 dkda çıkmadı Genişletmek için tıkla... Çok ümitlenme o zaman ben çok hayal kırıklığı yaşadım o konuda. İki gün sonra tekrarla