Hamilelik testi

balkizz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2025
6
0
1
23
Kızlar merhaba adet gecikmemin 4 günündeyim bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ilk gün test yaptım negatif çıktı bugün yaptım ilk önce çift çizgiye benzer birşey oldu sonra çizgi silindi
6EDB50D4-5415-48AB-BC73-F322C4C9C3BF.webp

Kızlar merhaba adet gecikmemin 4 günündeyim bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ilk gün test yaptım negatif çıktı bugün yaptım ilk önce çift çizgiye benzer birşey oldu sonra çizgi silindiEki Görüntüle 3666735
Çizgi belli belirsiz gözüküyor ama kuruma çizgisi mi acaba ilk idrarla mı yaptın yarın sabah ilk idrarla tekrar yap istersen

Ovulasyon ile takip ettin mi bu ay yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlıyor çünkü takip etmediysen belki yumurtlama günün geç olmuş olabilir
Hayır etmedim yeni evliyim ekim 12 sinde evlendim 12 13 ü doğurganlığın yüksek olduğu zamanlardı korunmasız ilişki yaşadık bebek düşündüğümüz için o yüzden geç döllenme olabilir mi

Hayır etmedim yeni evliyim ekim 12 sinde evlendim 12 13 ü doğurganlığın yüksek olduğu zamanlardı korunmasız ilişki yaşadık bebek düşündüğümüz için o yüzden geç döllenme olabilir mi
Uygulamalar doğru göstermez yumurtlama gününü

Back
X