Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi belli belirsiz gözüküyor ama kuruma çizgisi mi acaba ilk idrarla mı yaptın yarın sabah ilk idrarla tekrar yap istersenKızlar merhaba adet gecikmemin 4 günündeyim bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ilk gün test yaptım negatif çıktı bugün yaptım ilk önce çift çizgiye benzer birşey oldu sonra çizgi silindiEki Görüntüle 3666735
Evet ilk idrarla yaptımÇizgi belli belirsiz gözüküyor ama kuruma çizgisi mi acaba ilk idrarla mı yaptın yarın sabah ilk idrarla tekrar yap istersen
Markası ne canımEvet ilk idrarla yaptım
MirarechMarkası ne canım
O teste güvenilir diyorlar da bu şekilde silik çizgi gördüm 2 ayrı teste bugün adet oldum inşallah sende vardırMirarech
İnşallah benimde adetimden dört gün geçti ikinci gün yaptım çıkmadı bugün bu şekilde çıktıO teste güvenilir diyorlar da bu şekilde silik çizgi gördüm 2 ayrı teste bugün adet oldum inşallah sende vardır
Ovulasyon ile takip ettin mi bu ay yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlıyor çünkü takip etmediysen belki yumurtlama günün geç olmuş olabilirEvet ilk idrarla yaptım
Hayır etmedim yeni evliyim ekim 12 sinde evlendim 12 13 ü doğurganlığın yüksek olduğu zamanlardı korunmasız ilişki yaşadık bebek düşündüğümüz için o yüzden geç döllenme olabilir miOvulasyon ile takip ettin mi bu ay yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlıyor çünkü takip etmediysen belki yumurtlama günün geç olmuş olabilir
Uygulamalar doğru göstermez yumurtlama gününüHayır etmedim yeni evliyim ekim 12 sinde evlendim 12 13 ü doğurganlığın yüksek olduğu zamanlardı korunmasız ilişki yaşadık bebek düşündüğümüz için o yüzden geç döllenme olabilir mi
Aa bilmiyordum birde akşam ilişki sırasında hafif pembemsi kanamam oldu çok korktumUygulamalar doğru göstermez yumurtlama gününü
Mesela benim geçen ay döngümün 16.günü yumurtlama oldu bu ay 19.gün oldu o değişkenlik gösterir ben ovulasyonla takip ettiğim için biliyorum en garanti ovulasyon testiyle takip etmek ilişki sırasındaki kanamanı bilemiyorumAa bilmiyordum birde akşam ilişki sırasında hafif pembemsi kanamam oldu çok korktum