Hamilelik testi

EsraAlkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
25
1
1
34
Arkadaşlar bir şey sorcam yumurtlama testi ile hamilelgini ogrenen oldu mu bir kaç yerde okumuştum. Yumurtlama testi ile hamile oldugunu ogrenenler vardi merak ettim .Nasıl oluyor

Arkadaşlar bir şey sorcam yumurtlama testi ile hamilelgini ogrenen oldu mu bir kaç yerde okumuştum. Yumurtlama testi ile hamile oldugunu ogrenenler vardi merak ettim .Nasıl oluyor
Benim ovulasyon testimde çizgi bile yoktu hamileliği öğrendiğimde kanda öğrendim bazılarında pik gibi çıkıyormuş o yüzden güvenme

Anladim dun yapmistim testi cizgi hic yoktu bugun daha koyu olmus ,regli olmam gerekiyordu bugun olmadim o yuzden merak ettim

Bende bunu merak etmistim kardesimde denedik ozamanlar 3 4 haftalik ti tam hatirlamiyorum ama boyleydi gebeligini ogrendikten 2 gün sonraki ovulasyon testi

Eklentiler

• 1000088386.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 28
Evet o benim adetime son 2 gün kala ovulasyon testim koyulaştı. Adet günü hamilelik testi yaptım pozitifti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…