Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ovulasyon testimde çizgi bile yoktu hamileliği öğrendiğimde kanda öğrendim bazılarında pik gibi çıkıyormuş o yüzden güvenmeArkadaşlar bir şey sorcam yumurtlama testi ile hamilelgini ogrenen oldu mu bir kaç yerde okumuştum. Yumurtlama testi ile hamile oldugunu ogrenenler vardi merak ettim .Nasıl oluyor
En güzeli erken gebelik testi yapmak ya da kan vermekAnladim dun yapmistim testi cizgi hic yoktu bugun daha koyu olmus ,regli olmam gerekiyordu bugun olmadim o yuzden merak ettim
Testini atarmisinAnladim dun yapmistim testi cizgi hic yoktu bugun daha koyu olmus ,regli olmam gerekiyordu bugun olmadim o yuzden merak ettim
Kanda kactı beta hcg enBenim ovulasyon testimde çizgi bile yoktu hamileliği öğrendiğimde kanda öğrendim bazılarında pik gibi çıkıyormuş o yüzden güvenme
Bende bunu merak etmistim kardesimde denedik ozamanlar 3 4 haftalik ti tam hatirlamiyorum ama boyleydi gebeligini ogrendikten 2 gün sonraki ovulasyon testiArkadaşlar bir şey sorcam yumurtlama testi ile hamilelgini ogrenen oldu mu bir kaç yerde okumuştum. Yumurtlama testi ile hamile oldugunu ogrenenler vardi merak ettim .Nasıl oluyor
Testini atarmisin
Böyle değil yumurtlama gibi koyu çıkması gerekiyor. Vücudumuzda her zaman eser miktarda LH bulunuyor zaten. Silik çıkması normal
8 di adetten 1 gün önce 2 gün sonra 5 e düştü kimyasal oldu benimKanda kactı beta hcg en