- 16 Kasım 2025
- 7
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi simsimben99
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunİmkansız bu kadar koyu çıkması , sağlıkla.gelsin bebisimiz![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.hayırlı olsun forum da gördüğüm en net test
HamilesinizMerhaba kızlar bugün gebelik testi yaptım ,galiba hamileyim .Bu kadar koyu çıkıp yanlış sonuç verir mi acaba ?Kullandığım test bir gebenin günlüğü
Teşekkür ederim canım .Gecikmemin 5. Gününde yaptımHamilesinizMaşallah
Gecikmeden kaç gün sonra yaptınız ?
Kan testinde de kesin çıkar canım hayırlısı olsun şimdidenTeşekkür ederim canım .Gecikmemin 5. Gününde yaptım
Amin inşallah canım .Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahKan testinde de kesin çıkar canım hayırlısı olsun şimdiden![]()
Markasi neydi testin gayet gözüküyor cizgi daha cok kucuk olabilir. Yarin ilk idrarla koyulasma görürsünüz insallahende test yaptım yarın adet günüm çok hafif silik çizgi gördüm ilk idrarim değil bakar misiniz
Tebrikler saglikla gelsin :) biz bekleyenlerede dua edinMerhaba kızlar bugün gebelik testi yaptım ,galiba hamileyim .Bu kadar koyu çıkıp yanlış sonuç verir mi acaba ?Kullandığım test bir gebenin günlüğü
Amin teşekkür ederim .Tabi her zaman dua ederimTebrikler saglikla gelsin :) biz bekleyenlerede dua edin![]()
Yaa insallah artimed kaset test yani fotoğrafta daha silik duruyor aslında normalde biraz daha belirginMarkasi neydi testin gayet gözüküyor cizgi daha cok kucuk olabilir. Yarin ilk idrarla koyulasma görürsünüz insallah
Marka olarak pek guvenilir degil ama insallah vardir ya yarin baska bir markayla tekrar edinYaa insallah artimed kaset test yani fotoğrafta daha silik duruyor aslında normalde biraz daha belirgin