hamilelik testi

aayperi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
60
3
Arkadaşlar kasık ağrısı şikayeti ile kadın doğuma gittim. Kan testi, idrar testi yaptılar. kültür aldılar. Ultrasonla bakıldı. Ultrason doktoru betahcg önermiş gebelik testi. İdrar ve kan testleri normal çıkınca doktorum da onu yaptırdı. Ailemin kadın doğuma gittiğimden haber falan var tahlil yaptıdığımdan ama betahcgden yok. Sistemden bir yerden bunu öğrenebilirler mi böyle bi ihtimal var mı? Bir de kesintiler hakkında bilginiz var mı? Emekli+ ssklı annem. Bilgilendirebilcek varsa sevinirim.

Öğreneceklerini sanmıyorum. Sanırım doktorunuzdan başka biri de bilgilerinize zaten ulaşamıyor. Bekarsın ve gebelik şüphen mi var? Umarım yanlış anlamışımdır.

Arkadaşlar kasık ağrısı şikayeti ile kadın doğuma gittim. Kan testi, idrar testi yaptılar. kültür aldılar. Ultrasonla bakıldı. Ultrason doktoru betahcg önermiş gebelik testi. İdrar ve kan testleri normal çıkınca doktorum da onu yaptırdı. Ailemin kadın doğuma gittiğimden haber falan var tahlil yaptıdığımdan ama betahcgden yok. Sistemden bir yerden bunu öğrenebilirler mi böyle bi ihtimal var mı? Bir de kesintiler hakkında bilginiz var mı? Emekli+ ssklı annem. Bilgilendirebilcek varsa sevinirim. sonucu hegatif olacağını zaten bekliyorduk doktor ile rahim duvarım biraz kalın geldiği için yapalım dedi

Öğreneceklerini sanmıyorum. Sanırım doktorunuzdan başka biri de bilgilerinize zaten ulaşamıyor. Bekarsın ve gebelik şüphen mi var? Umarım yanlış anlamışımdır.
hayır ben gebe olmadığımdan emindim doktorum da öyle sadece ultrasondaki kişi rahim duvarımı kalın gördüğü için testi önermiş. Yaptırdım negatif zaten.
1

Hayir yani ailen gorse nolacak? En siradan ilaclari yazmak icin bile tibben gebe olmadiginin ispati gerekebiliyor, doktor tahlil istemis sen yaptirmissin, pozitif ciksa anlicam da negatif cikmis iste

hayır ben gebe olmadığımdan emindim doktorum da öyle sadece ultrasondaki kişi rahim duvarımı kalın gördüğü için testi önermiş. Yaptırdım negatif zaten.
1
E sorun yok o zaman. Neden gerildin ki sen? Kimse görmez korkma.

ya doktora gittiğime gerçekten pişam oldum. İdra r ve kanda enfeksiyon çıkmadı sadece vajinadan alınan kültür kaldı. Ancak bu sırda ultrasonda rahim duvarım kalın olduğu için gebelik testi yapalım nolur nolmaz diye tutturdular. Geciktirici kullandım hasta olmadan önce o yapmış olabilir dedim ama doktorum beni dinlemedi. Erkek arkadaşım erkek arkadaşımın abisi ve yengesi de doktor değerlerim falan iyi dediler kalın değil hasta olma dçnemin yaklaşıyor ondandır dediler ama doktorum gebelik testi diye tuttrdu yaptırdım negatif. Ailemin bunu bilmesini istemiyorum sadece gebelik testini yani

Sonuç zaten negatifmiş öğrenseler de bir şey olmaz. Sen niçin öğrenmelerinden korkuyorsun?
gebelik testi gebelikten şüphelenildiği için yapılır e doktorum böyle bir şey isteyince doğal olarak ailemin aklına erkek arkadaşım ile birlikte olduğum gelebilir.

ya doktora gittiğime gerçekten pişam oldum. İdra r ve kanda enfeksiyon çıkmadı sadece vajinadan alınan kültür kaldı. Ancak bu sırda ultrasonda rahim duvarım kalın olduğu için gebelik testi yapalım nolur nolmaz diye tutturdular. Geciktirici kullandım hasta olmadan önce o yapmış olabilir dedim ama doktorum beni dinlemedi. Erkek arkadaşım erkek arkadaşımın abisi ve yengesi de doktor değerlerim falan iyi dediler kalın değil hasta olma dçnemin yaklaşıyor ondandır dediler ama doktorum gebelik testi diye tuttrdu yaptırdım negatif. Ailemin bunu bilmesini istemiyorum sadece gebelik testini yani
erkek arkadasın cevabı daha iyi bilir. doktor sana sordu mu aktif misin diye?

Hayir yani ailen gorse nolacak? En siradan ilaclari yazmak icin bile tibben gebe olmadiginin ispati gerekebiliyor, doktor tahlil istemis sen yaptirmissin, pozitif ciksa anlicam da negatif cikmis iste
bi ailenin aklına ilk olarak bakire olmadığım erkek arkadaşımla birlikte olduğum ve bu yüzden test istendiği gelir ama

X