Hamilelik testi

cigdem5455

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
3
0
1
33
merhaba arkadaşlar. Devlet hastanesine gidip kan testi yaptırdığımız zaman bunlar kayıt altına alınıyor mu? Alınsa bile ileride bu testi yaptırdığım karşıma çıkar mı? Bir de özel hastanede yaptırsam kayıt altına alınıyor mu ve karşıma çıkar mı ileride? Teşekkürler

kaydedilir ama tahminimce adli bi vaka olması lazım geriye dönüp bakabilmek için.

Arkadaşlar merhaba....
Adetim 2 gün geçti dün öğleden sonra idrar testi yaptum çok silik çıktı 2. Çizgi bu sabah tekrar yaptım daha belirgin ama tam kırmızı değil...hastanelerde tatil olduğu için kan tahlili yaptıramıyorum... göğüslerim normal adet döneminde olduğundan daha çok ağrıyor.kasıklarım da batmalar var devamlı.ve dün akşamdan beri midem bulanıyo.... hamile olmama ihtimalim yoktur sanırım değilmi

Arkadaşlar merhaba....
Adetim 2 gün geçti dün öğleden sonra idrar testi yaptum çok silik çıktı 2. Çizgi bu sabah tekrar yaptım daha belirgin ama tam kırmızı değil...hastanelerde tatil olduğu için kan tahlili yaptıramıyorum... göğüslerim normal adet döneminde olduğundan daha çok ağrıyor.kasıklarım da batmalar var devamlı.ve dün akşamdan beri midem bulanıyo.... hamile olmama ihtimalim yoktur sanırım değilmi
Fotosunu koy canım

Eklentiler

• IMG-20150922-WA0001.webp
    IMG-20150922-WA0001.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 365
Back
X