Hamilelik testimde sanırım sıkıntı var

Eflatunhilaf

Çikiletasever
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
707
1.488
113
40
Merhabalar. Bir kabin içine örnek alıp damlalikla yapılan testten aldım. Ovula galiba ismi. Söylendiği gibi yapıyorum ancak 2 defadir tek çizgi bile çıkmıyor. Sonuç geçersiz yani. Neyi yanlış yapıyorum acaba? Bu testi daha önce kullanan var mı?

Teşekkür ederim cevabiniz için. Tek çizgi görünse sıkıntı degil de bir dün yaptım bir de bugun. Hiç çizgi yok. Merak ettim bu durumda sonuç geçersiz oluyormuş. Demekki bir şeyi yanlış yapıyorum. Bu arada reglim 5 gün gecikti. Çok da erken yapmıyorum yani.

Valla erken yapsanizda farketmez yine cizgi cikar ben adetime daha bes gun kala yapmistim. Belki cok az ya da cok fazla idrar damlatiyorsunuzdur bilemiyorum en iyisi kan verin

Nasıl yapıldığını bilen biri varsa aciklayabilirse çok sevinirim gerçekten. Talimatlara uyuyorum ama bir yeri yanlış yapıyorum sanırım. Hamilelik testini ilk kullanisim kusura bakmayin

Nasıl yapıldığını bilen biri varsa aciklayabilirse çok sevinirim gerçekten. Talimatlara uyuyorum ama bir yeri yanlış yapıyorum sanırım. Hamilelik testini ilk kullanisim kusura bakmayin
Söylediklerine göre herhangi bir yanlışlık gözükmüyor canım. 2 sinin birden bozuk çıkması az da olsa bir ihtimal sonuçta. Başka marka alıp dene istersen

Yarın da bekleyeyim yarın da regl olmazsam cuma inşallah doktora. Maalesef ayni marka ir testim daha var sabah yapıp şansımı deneyeyim. Tesekkur ederim:)

İki testte de hiç çizgi çıkmayışı senin bi şeyleri yanlış yaptığın anlamına geliyor sanırım canım. Ben en başından Nasıl yaptığımı anlayım sana belki farklı bir detay yakalarsın. İdrarı koymak için öyle kap falan aramıyorum. İdrar testini kutudan çıkarınca iç kısımdaki naylon ambalaj içinden test kitini idrar alma çubuğunu ve testi koruyan o tuza benzer malzemenin olduğu paketi boşaltıp direk idrarımın orta kısmını yani ilk birkaç damlayı klozete yaptıktan sonra az miktarda o poşete alıyorum. Sonra çubuk yardımıyla oradan toplayıp kitin baş tarafındaki yuvarlak alana 3 yada 4 damla damlatınca zaten yeterli geliyor ve idrar çizgilerin olduğu alana doğru ilerliyor ilk dakika da çıkması lazım 1 haftan geçmiş neredeyse benim 5 gün gecikme sonrası yaptığım test bu( açıkçası yorumunu okuyunca acaba çizgilerin çıkması gereken yere mi damlatıyorsun diye geldi aklıma o yüzden bu kadar detaylı anlattım:)
Sabah güzel haberler verirsin inşallah bize iyi geceler

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 125
İki testte de hiç çizgi çıkmayışı senin bi şeyleri yanlış yaptığın anlamına geliyor sanırım canım. Ben en başından Nasıl yaptığımı anlayım sana belki farklı bir detay yakalarsın. İdrarı koymak için öyle kap falan aramıyorum. İdrar testini kutudan çıkarınca iç kısımdaki naylon ambalaj içinden test kitini idrar alma çubuğunu ve testi koruyan o tuza benzer malzemenin olduğu paketi boşaltıp direk idrarımın orta kısmını yani ilk birkaç damlayı klozete yaptıktan sonra az miktarda o poşete alıyorum. Sonra çubuk yardımıyla oradan toplayıp kitin baş tarafındaki yuvarlak alana 3 yada 4 damla damlatınca zaten yeterli geliyor ve idrar çizgilerin olduğu alana doğru ilerliyor ilk dakika da çıkması lazım 1 haftan geçmiş neredeyse benim 5 gün gecikme sonrası yaptığım test bu( açıkçası yorumunu okuyunca acaba çizgilerin çıkması gereken yere mi damlatıyorsun diye geldi aklıma o yüzden bu kadar detaylı anlattım:)
Sabah güzel haberler verirsin inşallah bize iyi geceler

Canimsin sağ ol yordum çok detaylı anlatmışsın ama benim küçük bir kabim var onu yikadim kuruladim ve işaretlerin çıkması gereken yere damlatmadim:) tam 4 damla koydum. Geçen sefer yaptığım da geçersiz çıkınca ben yanlış yapıyorum diye düşündüm ne bileyim. Tek çizgi çıksa da sorun değil. Ben de o da yok:) sabah bir daha deneyecegim bakalım. Hayirlisi hakkimizda.

Fazla olması çizgilerin çıkmasına engel değil ki bi fotoğrafını atsan merak ettim şimdi

Aynen cuma gidicem bir aksilik çıkmazsa inşallah. Yarın son 1 testim var sabah bir deneyeyim. Çıksa da çıkmasa da cuma doktora:) teşekkür ederim size de sağ olun:KK19:

Ayy merak ettim sonucu bence idrari cok damlatiyosun 2 damla yap bidr oyle dene sonucu bize bildir

Yanlış yere damlattığını düşündüğüm için bu görseli buldum sana inşallah işine yarar :)

Eklentiler

• IMG_2739.webp
    IMG_2739.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 70
Back
X