- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
- 123
- Konu Sahibi Eflatunhilaf
O zaman sıkıntı testlerde canım sen başka yerden başka marka test al benceTesekkur ederim çoğu sağ olun ama inanın aynı yere damlattim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sıkıntı testlerde canım sen başka yerden başka marka test al benceTesekkur ederim çoğu sağ olun ama inanın aynı yere damlattim![]()
Günaydın yaptın mı testi meraktayım :)))Aynen cuma gidicem bir aksilik çıkmazsa inşallah. Yarın son 1 testim var sabah bir deneyeyim. Çıksa da çıkmasa da cuma doktora:) teşekkür ederim size de sağ olun![]()
Yok canım, tarihler geçmemiş. Ama silik çizgi biraz zaman geçtikten sonra çıkmıştı hata orda mı diye düşünüyorum. Regl belirtisi de yok hiç, bilemiyorum...Testlerin son kullanma tarihlerine bak canim belki geçmiştir
Hepinize çok teşekkür ederim. Yarın doktor sonucunu da paylaşırım insallah:))
Ayyy cok sevindim canimmmm tebrik ederim allah bizede nasip eder insssKızlar bugün ise giderken rahat edemedim ve eczaneye uğradım. Eczanenin sahibi de hamile bir kadindi:) test yaptığımı ve sonuçların geçersiz olduğunu söyledim. Predictor diye bir marka çıkardı hadi gel yapalım çok merak ettim dedi:)) orda yaptım testi. 15 snye içinde belirgin çift çizgiyi gördük. Yarın doktora gidecegim:))))
Tebrikler canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah çok mutlu oldum ; )
Ayyy cok sevindim canimmmm tebrik ederim allah bizede nasip eder insss
Ayyy çok sevindim gerçekten :) Allah tamamına erdirsin inşallah canım yine gelişmelerden haberdar et :)Kızlar çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin insallah. Kan tahlili yaptırdım ogleden sonra çıkacak. Ultrason da baktı doktor. Hayal mayal bir kese görüyorum 5 haftalik dedi. Ama kan tahlillerine de bir bakalım dedi.![]()