Hamilelik testimde sanırım sıkıntı var

Kızlar adetten bir gün önce silik çizgi, bir gün sonra negatif normal mi sizce :(

Ben de son testimi yaptım ve yine hiç işaret yok. Ben daha napayım ya.. bir daha da evime sokmamam ben bu testi..

Kızlar bugün ise giderken rahat edemedim ve eczaneye uğradım. Eczanenin sahibi de hamile bir kadindi:) test yaptığımı ve sonuçların geçersiz olduğunu söyledim. Predictor diye bir marka çıkardı hadi gel yapalım çok merak ettim dedi:)) orda yaptım testi. 15 snye içinde belirgin çift çizgiyi gördük. Yarın doktora gidecegim:))))

Kızlar bugün ise giderken rahat edemedim ve eczaneye uğradım. Eczanenin sahibi de hamile bir kadindi:) test yaptığımı ve sonuçların geçersiz olduğunu söyledim. Predictor diye bir marka çıkardı hadi gel yapalım çok merak ettim dedi:)) orda yaptım testi. 15 snye içinde belirgin çift çizgiyi gördük. Yarın doktora gidecegim:))))
Ayyy cok sevindim canimmmm tebrik ederim allah bizede nasip eder insss

Tebrikler canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah çok mutlu oldum ; )

Ayyy cok sevindim canimmmm tebrik ederim allah bizede nasip eder insss

Kızlar çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin insallah. Kan tahlili yaptırdım ogleden sonra çıkacak. Ultrason da baktı doktor. Hayal mayal bir kese görüyorum 5 haftalik dedi. Ama kan tahlillerine de bir bakalım dedi. :dua::KK15:

Kızlar çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin insallah. Kan tahlili yaptırdım ogleden sonra çıkacak. Ultrason da baktı doktor. Hayal mayal bir kese görüyorum 5 haftalik dedi. Ama kan tahlillerine de bir bakalım dedi. :dua::KK15:
Ayyy çok sevindim gerçekten :) Allah tamamına erdirsin inşallah canım yine gelişmelerden haberdar et :)

Kızlar doktor yoktu. Alıp çıktım tahlili. Sadece beta hcg yazan yeri anlayabiliyorum o da 3130 yazıyor. Tam bir şey diyemiyorum doktor henüz görmediği için. Umarım yolundadir her sey

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama hamilelige sevinemeden gerginlik başladı. Allah sonunu Hayır etsin insallah. Ayrıntılı tahlilde ultrasonda tiroit istedi doktor. Normalde en fazla 4.2 olması gerekliymış. Benim 3.6 çıktı. Ama hamilelikte 2.5 altında olmalıymış. Ultrasonda 1 tane nodül göründü. Çok stresliyim. Doktor tek basina nodülle ilgili yorum yapamayacağını ayrıntılı hormon tahlili gerektiğini söyledi. Bugün yaptırdım. İnternetten baktım tahlile. Bütün değerler normal aralıkta. Hiçbiri yüksek ya da düşük değil. Yarın gideceğim tekrar tahlilleri göstermeye ama çok stresliyim. Bu konu hakkında fikri olan var mı?

Back
X