Hamilelik testime bakarmisiniz

Suneli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
186
37
48
30
Sonunda ceke bildim resmi, golge cizgiyi goren bir tek benmiyim?

Eklentiler

• Screenshot_20200419-221017_WhatsApp.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 132
Canım seni üzmek istemem ama ben görmedim belki fotodan dolayıdır çünkü çıplak gözle gördüğün çekip attıktan sonra farklı gösteriyor yarın testi ilk idrarla tekrar yap inşallah hamilesindir

bende de böyleydi ilk yaptığımda her gün test yaptım giderek koyulaştı bugün 6.testim ve kopkoyu

kızlar merhaba, benim de bir sorum var size. açtığım konuya bir bakabilir misiniz? Suneli canım derdimiz aynı ama bende lekelenme de var...

Suneli bu arada ben gördüm bahsettiğin çizgiyi ve benim de aynı çizgim var öbür topikte bahsetmiş miydin, hatırlayamadım. bata ne kadar vardı?

Eet yapicam İnsaAllah tesekkur ederim

Simdi fena halde cisim var yapmiyorum tutuyorum, sabah 5te filan kalkicam namaza, o zaman yapicam dige

Yumurtlamanin kacinci gunu?ben adet agrisi gibi agrilarim oluyor reg olucam herhalde
şu an döngümün 28. günü, yumurtlamanın da -9nisanı sayarsam çünkü 2 gün art arda pik gördüm, 11 nisanda çatladı- 12. gün oldu, 11 nisanı sayarsam 10. gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…