Büyüterek baktım ama bende Göreme dim,hayırlısıyla çift çizgi yi görmek nasip olsun..Sonunda ceke bildim resmi, golge cizgiyi goren bir tek benmiyim?
Evet ya bahsetmistim, benim bata bugun 4 gun kaldi.Cuma olmasi lazim.Senin kac gun varSuneli bu arada ben gördüm bahsettiğin çizgiyi ve benim de aynı çizgim var öbür topikte bahsetmiş miydin, hatırlayamadım. bata ne kadar vardı?
Eet yapicam İnsaAllah tesekkur ederimCanım seni üzmek istemem ama ben görmedim belki fotodan dolayıdır çünkü çıplak gözle gördüğün çekip attıktan sonra farklı gösteriyor yarın testi ilk idrarla tekrar yap inşallah hamilesindir
Amin aminBüyüterek baktım ama bende Göreme dim,hayırlısıyla çift çizgi yi görmek nasip olsun..
Ayy İnsaAllah bendede olurbende de böyleydi ilk yaptığımda her gün test yaptım giderek koyulaştı bugün 6.testim ve kopkoyuEki Görüntüle 2622356
benim, 22 ya da 23 nisan olması lazım. yumurtlamam 1-2 gün oynadı da...Evet ya bahsetmistim, benim bata bugun 4 gun kaldi.Cuma olmasi lazim.Senin kac gun var
Belirtilerin nasıldı canım?bende de böyleydi ilk yaptığımda her gün test yaptım giderek koyulaştı bugün 6.testim ve kopkoyuEki Görüntüle 2622356
Yumurtlamanin kacinci gunu?ben adet agrisi gibi agrilarim oluyor reg olucam herhaldebenim, 22 ya da 23 nisan olması lazım. yumurtlamam 1-2 gün oynadı da...
Yumurtlamanin kacingi gununde ve ya bata kac gun kala benimki gibi golgeydi?bende de böyleydi ilk yaptığımda her gün test yaptım giderek koyulaştı bugün 6.testim ve kopkoyuEki Görüntüle 2622356
şu an döngümün 28. günü, yumurtlamanın da -9nisanı sayarsam çünkü 2 gün art arda pik gördüm, 11 nisanda çatladı- 12. gün oldu, 11 nisanı sayarsam 10. günYumurtlamanin kacinci gunu?ben adet agrisi gibi agrilarim oluyor reg olucam herhalde
Benim de 12 nisanda catladişu an döngümün 28. günü, yumurtlamanın da -9nisanı sayarsam çünkü 2 gün art arda pik gördüm, 11 nisanda çatladı- 12. gün oldu, 11 nisanı sayarsam 10. gün
heyecanlı bekleyişBenim de 12 nisanda catladi
ay hadi inşallah mutlu haber verirsin bize. ben de yatıyorum, sabah okurum, mutlu olurum dilerim, iyi geceler ☺☺evet ben uyuyayim 3 saata kalkip test yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?