Hamilelik testime bakarmısınız

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
Kızlar adete 8 gün var sizce Birseyler var mıdır

Eklentiler

• 897ECFA1-B1B1-4F52-8450-989583C94E42.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 104
Bir karaltı var gibi ama henüz birşey söylemek için erken sanki. Resim de az bulanık çıkmış. Allah ım yüzünü güldürür inşallah bu ay

Var gibi canım.
Ben iki hamileliğimi 8 gün varken öğrendim. Böyle belirsizdi.
İnş.gönlünüze göre olur.

Bir gün öncede yaptım ama tamamen beyaz çıkmıştı amin çok saolun adete sekşz gün var ama son bir kaç aydır geç oluyor 10 gün de olabilir inşallah vardır ama test pek güvenilir değil yanı ucuza almıştım

Kızlar bir de efektli çektim ama sizce var mı ya daha en erken sekiz gün var adete

Eklentiler

• D5ACA0B2-697A-4DA6-B877-6B8973A1E9CA.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 98
Bence de var. Benim de regie 7 gün kala boyleydi. Şimdi doğdu 9 ayı bitti
Yarın sabah ilk idrarla yine yapın derim

Çok silik bir çizgi var ama çok erken yapmışsınız birkaç gün sonra tekrarlayın koyulaşma olması gerekiyor

benimde adete 8 gün bu test. İlk yada beklemiş idrar değil. Ama ilk defa bir gölge gibi çıktı. Var mıdır.

Catlatma ıgnesı fılan olmasıysanız bı cızgı var.ne kadar sure sonra cektınız fotografı

Catlatma ıgnesı fılan olmasıysanız bı cızgı var.ne kadar sure sonra cektınız fotografı
Beni soruyorsanız hayır hiç iğne falan vurulmadım. İlk beş dakikada ben fark ettim ama biraz geçince daha netleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…