Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci çizgi pek belirgin gelmiyor emin olamıyorum pazartesiyi de bekleyemedim bir daha trst yapmak istedimhamilesiniz işte neden teste devam ediyorsunuz ki?
doktora gidene kadar emin olamıcam sanırımOkula başlayacak annesi hala niye inanmıyorsun
Yarın kan tahlili vericem bugün dayanamadım yarını bekleyemeye tekrar yaptım o yüzden yine biraz silik geliyor o yüzden fikir almak istedimNet hamilesiniz daha fazla test harcamayın gidin kan verin silik falan da değil çizgi siz silik çizgi görmemişsiniz
İlkse ve bunun için çok beklediyseniz inanmamanız çok normal yarın kan verince inanırsınız inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYarın kan tahlili vericem bugün dayanamadım yarını bekleyemeye tekrar yaptım o yüzden yine biraz silik geliyor o yüzden fikir almak istedim
Evet bir süredir bekliyoruz o yüzden emin olamadım aminİlkse ve bunun için çok beklediyseniz inanmamanız çok normal yarın kan verince inanırsınız inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
gayet net çizgi. yapmanıza gerel yok kan verinİkinci çizgi pek belirgin gelmiyor emin olamıyorum pazartesiyi de bekleyemedim bir daha trst yapmak istedim
Test markası nedirBu iki testi aynı anda yaptım. Dün yaptığımda da silikti 2. Çizgi. Bugün de silik gözüküyor biri sizce hamile miyim
PredoctorTest markası nedir
İlk defa yaşadığım bir durum bugün de haftasonu olduğu için kan veremedim gidip. Çizgilern ikisininde net olması gerekiyordu diye biliyorumKusura bakmayın ama dalga geçiyor muş gibi görünüyorsunuz
Bende ikisini tam kırmızı olur diye bekliyordum ama böyle çıkıyor emin olamamakta haklısınız çünkü çevredeki çoğu test zaten yanlış sonuç verirken böyle çıkınca insan tereddutte kaliyor inanması biraz zor oluyor kan testi vererek öğreninİlk defa yaşadığım bir durum bugün de haftasonu olduğu için kan veremedim gidip. Çizgilern ikisininde net olması gerekiyordu diye biliyorum
Hayatım silik değil ki baya baya pozitif:)Bu iki testi aynı anda yaptım. Dün yaptığımda da silikti 2. Çizgi. Bugün de silik gözüküyor biri sizce hamile miyim
Bende ikisini tam kırmızı olur diye bekliyordum ama böyle çıkıyor emin olamamakta haklısınız çünkü çevredeki çoğu test zaten yanlış sonuç verirken böyle çıkınca insan tereddutte kaliyor inanması biraz zor oluyor kan testi vererek öğrenin Sabah
Bize de haber verinSabah verdim test sonucunu bekliyorum