Hamilelik testinde belli belirsiz ikinci çizgi

Sorulari_olanbiri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
176
-93
13
31
Merhabalar,
On gün önce ve 2 gün önce eşimle ilişkimizde dikkat etmedik ve bugün test yaptım. İlk testte ikinci çizgi dağıldı. İkinci testte ise belli belirsiz çıktı. Yani bir çizgi var ama görmek için uğraşmak gerek. Acaba diyorum testi yapmadan önce de öyle mi oluyor çizgiler belirgin mi oluyor az da olsa?
Çizgi gerçekten fotoğrafta görünmeyecek kadar belirsiz ama var.
1 hafta önce de tomografiye girdim endişeliyim...
Sizce testleri yapmadan önce bu çizgiler belli oluyor mu dikkatli bakınca yoksa bu gebelik midir?

e siz baya baya korunmasız ilişkiye giriyosunuz sonra da Allah verdi kaza oldu falan demeyin sakın :işsiz: istemiyorsanız doğru düzgün önleminizi karşılıklı olarak tam alın.10 gün önceki ya da 2 gün önceki ilişkiyle bugün hamilelik çıkmaz.reglinizin 5-7 gün arası gecikince gidin kan verin.

Merhabalar,
On gün önce ve 2 gün önce eşimle ilişkimizde dikkat etmedik ve bugün test yaptım. İlk testte ikinci çizgi dağıldı. İkinci testte ise belli belirsiz çıktı. Yani bir çizgi var ama görmek için uğraşmak gerek. Acaba diyorum testi yapmadan önce de öyle mi oluyor çizgiler belirgin mi oluyor az da olsa?
Çizgi gerçekten fotoğrafta görünmeyecek kadar belirsiz ama var.
1 hafta önce de tomografiye girdim endişeliyim...
Sizce testleri yapmadan önce bu çizgiler belli oluyor mu dikkatli bakınca yoksa bu gebelik midir?
Hızlı testleri deneyebilirsiniz belirsiz bir çizgi diyorsunuz ya varsa hızlı testte pat diye çıkıyor. Hayırlısı olsun hakkınızda

15 gün geçse belkiiii .Çok merak ediyorsan adetine 10 gün kala öğrenilen erken testlerden al...1 hafta önceki tomografiden de bisey olmaz daha embriyo yokmustur ortada

Merhaba 10.gun bende de cikti belirsiz cizgi suan hamileyim, cikiyor testte 10.gun. 9.gun bile cikmisti hatta

e siz baya baya korunmasız ilişkiye giriyosunuz sonra da Allah verdi kaza oldu falan demeyin sakın :işsiz: istemiyorsanız doğru düzgün önleminizi karşılıklı olarak tam alın.10 gün önceki ya da 2 gün önceki ilişkiyle bugün hamilelik çıkmaz.reglinizin 5-7 gün arası gecikince gidin kan verin.
Öyle bir şey demedim

Kan testınde cıkar. Kan berebılırsınız.idrarda ckkıyprsa kan testınde cıkar.hayal gormuyorsanız cok silikse de hamılesınız

10 gün önceki silik çıkar. Bende ilişkiden tam 7 gün sonra gecikmediğim hâlde aynı şekilde silik çizgi çıkmıştı. Gerçek anlamda bir haftalık gebeliği yakalayabiliyorsunuz. Onun dışında tamamen katılıyorum. Bazı çiftler sanırım istemekle istememek arasında kalıp “olursa olur olmazsa olmaz” deyip korunmuyor. Bu forumda çok gördüm.

10 gün önceki silik çıkar. Bende ilişkiden tam 7 gün sonra gecikmediğim hâlde aynı şekilde silik çizgi çıkmıştı. Gerçek anlamda bir haftalık gebeliği yakalayabiliyorsunuz. Onun dışında tamamen katılıyorum. Bazı çiftler sanırım istemekle istememek arasında kalıp “olursa olur olmazsa olmaz” deyip korunmuyor. Bu forumda çok gördüm.
Yani istemiyoruz diye bir şey yok olursa da mutlu oluruz ama özellikle olsun diye yapmadık

Eklentiler

• IMG_20200610_192442-02.webp
    IMG_20200610_192442-02.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 280
döllenme en kısa 3 gün sürüyor, çook erken yakalamışsın sen daha vitaminken :KK70: ama konu sahibininki tuhaf .10 gün önce ilişki 1 hafta önce tomografiyse gebelik oluşmamış gibi bir şey zaten, 2 gün önce ilişkiye girdik diye 2 gün önceki ilişki için hemen teste bakmak da sadece komik.neyse

Attım buyurun. Zaman geçtikçe belirgin oldu
sabah ilk idrarla testi yapıcaksınız ve şu an hatırlamıyorum ama pakette yazar bir zaman sonra test bozuluyor geçerliliği kalmıyor yarım saat sonra mıydı valla yalan olmasın unuttum.zaman geçtikçe koyulaşması değil önemli olan, ilk 5 dk da çıkıyor , o çıkan neyse sonuç o, beklettikçe test bozuluyor.kutuda yazar bunlar

sabah ilk idrarla testi yapıcaksınız ve şu an hatırlamıyorum ama pakette yazar bir zaman sonra test bozuluyor geçerliliği kalmıyor yarım saat sonra mıydı valla yalan olmasın unuttum.zaman geçtikçe koyulaşması değil önemli olan, ilk 5 dk da çıkıyor , o çıkan neyse sonuç o, beklettikçe test bozuluyor.kutuda yazar bunlar
Bunları biliyorum ama aynı benim gibi olup hamile olanlar varmış zaten zamanla geçmeden de belirgindi ayrıca 2 3 gün de geçse o çizgi kırmızı olmazdı ilk kez oldu

Back
X