Hamilelik testinde belli belirsiz ikinci çizgi

Foto attım bakar mısınız
Bence
20200605_110930.webp
var gibi bende atayim 10.gun fotosu cok benziyor

Bence Eki Görüntüle 2647024 var gibi bende atayim 10.gun fotosu cok benziyor
Benim de ilk böyleydi sonra belirgin oldu hayırlısı olsun halkımızda. Kan testi yaptırmak istemiyorum aslında negatif çıkar diye. Biz illa oldun demiyoduk ama insan seviniyor. Adetlerim düzensiz olunca. İçimde korku vardı. Çünkü kendimi bildim bileli 2 3 ayda bi adet olurum. Hayırlısı olsun dediğim gibi. Ama kimyasal gebelik ise de sevinirim demek ki bebeğim oluyormuş. Bence sizin de benle aynı. Markası albi test. Cumartesi gelirse kargom sonucu atarım siz de gelişme olursa söyleyin.

Cumartesi gelecek testi sabah yapın. Eğer ilk 10 dakikada böyleyse evet gebelik var. Ben 2 kere regliden önce böyle gördüm ikiside negatifti. Sizin zaten 2-3 aymış regli ,en mantıklısı aile hekimine gidip tahlil bakmak.

Reglime 3 gun kala, cok cok blirsiz ikinci cizgi cikti. Kizimi suan uutuyorum😁
Ya ne guzelll Allah bagislasin ❤😊

Benimki bundan daha bile hafifti. Hamilesiniz.
Ya ciddenmi bundan daha da hafifi baya yok derecesinde cunki ben iki von önce yaptim arada bis gördum görmedim emin degildim ama bukadar biraz belki bis yok yani belki fotoda hic belli degil benim test

Hadi ya iliskinin ertesi günü gebelik teste cikiyomuymus vayy canına :confused:

laborant bir arkadasim her gun test yapardi kendine denerken, eger varsa ertesi gun cikar diyordu. yalniz ben 3 haftalikken kan testi yaptirmistim, negatif cikmisti, sonra 5 haftalikken pozitif cikti, gec dollenme falan da degildi, 39+5te doğdu.

Ya ne guzelll Allah bagislasin ❤😊

Ya ciddenmi bundan daha da hafifi baya yok derecesinde cunki ben iki von önce yaptim arada bis gördum görmedim emin degildim ama bukadar biraz belki bis yok yani belki fotoda hic belli degil benim test
tabı tabı, hatta ben cöpe atacaktım. son kez bır de flaş la bır ıncelemeye aldım. yanı baya flaş ışıgı ıle ıceledıkten sonra goruluyordu :))
aminn cümlemizinkini :)

Merhabalar,
On gün önce ve 2 gün önce eşimle ilişkimizde dikkat etmedik ve bugün test yaptım. İlk testte ikinci çizgi dağıldı. İkinci testte ise belli belirsiz çıktı. Yani bir çizgi var ama görmek için uğraşmak gerek. Acaba diyorum testi yapmadan önce de öyle mi oluyor çizgiler belirgin mi oluyor az da olsa?
Çizgi gerçekten fotoğrafta görünmeyecek kadar belirsiz ama var.
1 hafta önce de tomografiye girdim endişeliyim...
Sizce testleri yapmadan önce bu çizgiler belli oluyor mu dikkatli bakınca yoksa bu gebelik midir?
Benim ilk zorlayıp görürdün ikincide silikti ama görülüyordu biraz bekle e tabi zarar görmüş olabilir gormeyende olmuş buda güzel haber inşallah iyidir canım benim 🤗

Back
X