Hamilelik..Testler...Karmaşa...

Nil-nehri

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
241
111
18
32
Selam arkadaşlar.benim bir sorum olacak.adetim 9 gün gecikti.3 gün önce hcg testi yaptırdım sonuç negatif.bugun idrar testi yaptım sonuc yine negatif.hafif kahverengimsi akıntım oluyor.adet belirtilerini yaşamıyorum.kasıklarımda ve genital bölge de hafif batmalar var.benim durumumda olup sonradan hamile oldugunu öğrenen varmı.??? İcimde bir umut var.gec döllenme denen seyi yaşıyor olabilirmiyim ?

kahverengi akıntın ya adet başlangıcı ya da yerleşme kanaması canım
2-3 gün bekle bakalım devam edecek mi?

Merhaba adetim 2 gun gecikti hamilemiyim derken adet oldum ama herzaman 8 gun surerdi 2 gun normal adet kanamasi yogunlugunda ne az ne cok devam etti 3 gundur pembemsi gunde 1 2 damla olcak sekilde geliyor acaba nedir ?

Normalde 8 gun yogun olarak gecer 2 gun surup kesilip sadece pembesi leke gelmesi acabami dedim sevindim ama test yaptirmak yada beklemek sanirim

Merhaba adetim 2 gun gecikti hamilemiyim derken adet oldum ama herzaman 8 gun surerdi 2 gun normal adet kanamasi yogunlugunda ne az ne cok devam etti 3 gundur pembemsi gunde 1 2 damla olcak sekilde geliyor acaba nedir ?
adet olmuşsun

Merhaba arkadaşlar ben daha yeni evliyim ama buna rağmen çok bebek istiyoruz. Ama bi türlü hamile kalamıyorum yarın adetim olması gerekiyo ama ben bekleyemedim bugünden gittim doktora kan verdim ama hemşire idrarda da çıkar diye idrar testi yaptı sonuç negatif :( sizce de erken değilmi idrar testi için acaba gerçekten hamile değilmiyim yoksa erken test yaptığım için mi negatif kan sonucum da çıkmadı daha ama umudum kalmadı bu ayda gene hüsran galiba kabul etmem lazım

Merhaba arkadaşlar ben daha yeni evliyim ama buna rağmen çok bebek istiyoruz. Ama bi türlü hamile kalamıyorum yarın adetim olması gerekiyo ama ben bekleyemedim bugünden gittim doktora kan verdim ama hemşire idrarda da çıkar diye idrar testi yaptı sonuç negatif :KK43: sizce de erken değilmi idrar testi için acaba gerçekten hamile değilmiyim yoksa erken test yaptığım için mi negatif kan sonucum da çıkmadı daha ama umudum kalmadı bu ayda gene hüsran galiba kabul etmem lazım
arkadaşım aceleci davranarak sadece kendini yıpratıyorsun, bunun hiç bir faydası yok inan. yapman gereken gebelik öncesi testlerini yaptır, istersen eşinde bi sperm örneği versin ve doktor eğer bir sıkıntın yok derse sabırla bekle. ben de 11 ay üzerine hamile kaldım senin gibiydim her ay hüsran diyordum neden olmuyor diyodum sıkıntı yoksa neden olmuyor diyodum ama gördüm ki Allah ne zaman isterse o zaman oluyor. 1 yıl denemeden olmuyor düşüncesine kapılma (yaşın 35 yaş altı ise). ben bu ay da hüsran olacak hiç umudum yok dediğim ay hamile olduğumu öğrendim. 1 sene dolmasına 1 ay kalmıştı ve heralde tedavi olcam diye doktor araştırmaya başlamıştım. aynı şeyleri yaşadım ve seni çoook iyi anlıyorum :)

arkadaşım aceleci davranarak sadece kendini yıpratıyorsun, bunun hiç bir faydası yok inan. yapman gereken gebelik öncesi testlerini yaptır, istersen eşinde bi sperm örneği versin ve doktor eğer bir sıkıntın yok derse sabırla bekle. ben de 11 ay üzerine hamile kaldım senin gibiydim her ay hüsran diyordum neden olmuyor diyodum sıkıntı yoksa neden olmuyor diyodum ama gördüm ki Allah ne zaman isterse o zaman oluyor. 1 yıl denemeden olmuyor düşüncesine kapılma (yaşın 35 yaş altı ise). ben bu ay da hüsran olacak hiç umudum yok dediğim ay hamile olduğumu öğrendim. 1 sene dolmasına 1 ay kalmıştı ve heralde tedavi olcam diye doktor araştırmaya başlamıştım. aynı şeyleri yaşadım ve seni çoook iyi anlıyorum :)
Kafayı yemiş gibi hissediyorum artık adetim geldikten sonra bu ay üstüne düşmek yok akışına bırak diyorum ama kendi kendime söz geçiremiyorum doktora gitmeye bile çekinir oldum artık. Evlenmeden önce hiç bu kadar istekli olacağım aklıma gelmezdi

Merhaba arkadaşlar ben daha yeni evliyim ama buna rağmen çok bebek istiyoruz. Ama bi türlü hamile kalamıyorum yarın adetim olması gerekiyo ama ben bekleyemedim bugünden gittim doktora kan verdim ama hemşire idrarda da çıkar diye idrar testi yaptı sonuç negatif :KK43: sizce de erken değilmi idrar testi için acaba gerçekten hamile değilmiyim yoksa erken test yaptığım için mi negatif kan sonucum da çıkmadı daha ama umudum kalmadı bu ayda gene hüsran galiba kabul etmem lazım
yeni evliyim?
bir türlü hamile kalamıyorum?
sanki yıllardır uğraşıyormuşsun da kalamıyormuşsun gibi yazmışsın...

IMG_20150903_104955.webp

Canim netlestirmek adina bir tane daha mi yapsan...
Sanki ikinci cizginin koyulugunu esit degil gibi...
Test bozuk olabilir canim...

Canim netlestirmek adina bir tane daha mi yapsan...
Sanki ikinci cizginin koyulugunu esit degil gibi...
Test bozuk olabilir canim...
Adetime de var daha da işte heyecandan yaptım ilkinde de böle olmuştu hamileydim bakalim hayirlisi inşallah hamileyimdir. 15 ine kadar bekliyim en iyisi tesekkur ederim.canım

Sadece bir ay kullanılmış concord neo bebek arabası puset ve anakucağı(oto koltuğu) 2015 model. İlgilenenlere fotoğraf gönderebilirim yeni bir araba almış gibi olursunuz.

Back
X