hepimiz aynı durumdayız ama mecburen bekliyoruzGünler saatler gecmek bilmiyor...meraktan çatlayacağım.
adet olmuşsunMerhaba adetim 2 gun gecikti hamilemiyim derken adet oldum ama herzaman 8 gun surerdi 2 gun normal adet kanamasi yogunlugunda ne az ne cok devam etti 3 gundur pembemsi gunde 1 2 damla olcak sekilde geliyor acaba nedir ?
arkadaşım aceleci davranarak sadece kendini yıpratıyorsun, bunun hiç bir faydası yok inan. yapman gereken gebelik öncesi testlerini yaptır, istersen eşinde bi sperm örneği versin ve doktor eğer bir sıkıntın yok derse sabırla bekle. ben de 11 ay üzerine hamile kaldım senin gibiydim her ay hüsran diyordum neden olmuyor diyodum sıkıntı yoksa neden olmuyor diyodum ama gördüm ki Allah ne zaman isterse o zaman oluyor. 1 yıl denemeden olmuyor düşüncesine kapılma (yaşın 35 yaş altı ise). ben bu ay da hüsran olacak hiç umudum yok dediğim ay hamile olduğumu öğrendim. 1 sene dolmasına 1 ay kalmıştı ve heralde tedavi olcam diye doktor araştırmaya başlamıştım. aynı şeyleri yaşadım ve seni çoook iyi anlıyorum :)Merhaba arkadaşlar ben daha yeni evliyim ama buna rağmen çok bebek istiyoruz. Ama bi türlü hamile kalamıyorum yarın adetim olması gerekiyo ama ben bekleyemedim bugünden gittim doktora kan verdim ama hemşire idrarda da çıkar diye idrar testi yaptı sonuç negatifsizce de erken değilmi idrar testi için acaba gerçekten hamile değilmiyim yoksa erken test yaptığım için mi negatif kan sonucum da çıkmadı daha ama umudum kalmadı bu ayda gene hüsran galiba kabul etmem lazım
Kafayı yemiş gibi hissediyorum artık adetim geldikten sonra bu ay üstüne düşmek yok akışına bırak diyorum ama kendi kendime söz geçiremiyorum doktora gitmeye bile çekinir oldum artık. Evlenmeden önce hiç bu kadar istekli olacağım aklıma gelmezdiarkadaşım aceleci davranarak sadece kendini yıpratıyorsun, bunun hiç bir faydası yok inan. yapman gereken gebelik öncesi testlerini yaptır, istersen eşinde bi sperm örneği versin ve doktor eğer bir sıkıntın yok derse sabırla bekle. ben de 11 ay üzerine hamile kaldım senin gibiydim her ay hüsran diyordum neden olmuyor diyodum sıkıntı yoksa neden olmuyor diyodum ama gördüm ki Allah ne zaman isterse o zaman oluyor. 1 yıl denemeden olmuyor düşüncesine kapılma (yaşın 35 yaş altı ise). ben bu ay da hüsran olacak hiç umudum yok dediğim ay hamile olduğumu öğrendim. 1 sene dolmasına 1 ay kalmıştı ve heralde tedavi olcam diye doktor araştırmaya başlamıştım. aynı şeyleri yaşadım ve seni çoook iyi anlıyorum :)
yeni evliyim?Merhaba arkadaşlar ben daha yeni evliyim ama buna rağmen çok bebek istiyoruz. Ama bi türlü hamile kalamıyorum yarın adetim olması gerekiyo ama ben bekleyemedim bugünden gittim doktora kan verdim ama hemşire idrarda da çıkar diye idrar testi yaptı sonuç negatifsizce de erken değilmi idrar testi için acaba gerçekten hamile değilmiyim yoksa erken test yaptığım için mi negatif kan sonucum da çıkmadı daha ama umudum kalmadı bu ayda gene hüsran galiba kabul etmem lazım
Adetime de var daha da işte heyecandan yaptım ilkinde de böle olmuştu hamileydim bakalim hayirlisi inşallah hamileyimdir. 15 ine kadar bekliyim en iyisi tesekkur ederim.canımCanim netlestirmek adina bir tane daha mi yapsan...
Sanki ikinci cizginin koyulugunu esit degil gibi...
Test bozuk olabilir canim...
Ins. Hamilesindir canim ♥Adetime de var daha da işte heyecandan yaptım ilkinde de böle olmuştu hamileydim bakalim hayirlisi inşallah hamileyimdir. 15 ine kadar bekliyim en iyisi tesekkur ederim.canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?