• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik/testler

Anonimsiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
56
41
3
25
2 gün önce test yaptım (reglime 3 gün vardı) O gün yaptığım üç test de pozitif çıktı. Dün sabah yine yaptım o da pozitif çıktı. Bu sabah yaptım yine pozitif çıktı. Dün kan verdim bugün çıkacak. Benim anlamadığım reglime daha 3 gün varken çıkan çizgiler fazla belirgin değil mi? Daha silik olması gerekmiyor mu? Regl günüm yarın ama bakın en alttaki çok belirgin yani daha gecikme bile yaşamadım

Eklentiler

• E671E6B7-1D0C-4C94-87A4-F0DDBA2F129E.webp
    E671E6B7-1D0C-4C94-87A4-F0DDBA2F129E.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 38
2 gün önce test yaptım (reglime 3 gün vardı) O gün yaptığım üç test de pozitif çıktı. Dün sabah yine yaptım o da pozitif çıktı. Bu sabah yaptım yine pozitif çıktı. Dün kan verdim bugün çıkacak. Benim anlamadığım reglime daha 3 gün varken çıkan çizgiler fazla belirgin değil mi? Daha silik olması gerekmiyor mu? Regl günüm yarın ama bakın en alttaki çok belirgin yani daha gecikme bile yaşamadım
Kişiden kişiye değişebilir bu beta yükseldikçe koyulaşma olur bende öyle olmusdu cunku reglimde ya aynı gündu galiba köyü cikmisti çıkabiliyor yani kendi yaşadığım olaya bakarsak rabbim gönlüne göre versin 🌹

Hamilesiniz benimde böyleydi

Back
X