Hamilelik testleri yardım

BurcuErenMasal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
14
6
1
35
Merhaba hanımlar 12+5 günlük hamileyim.Bugün doktora gittim çok şükür bebeğimde herhangi bir sıkıntı yok.Dr’um bu hafta 2li test yaptırabilirsin ya da 3-4 hafta sonra 4’lü test yaptırabilirsin dedi.Sonra ben hangisini yaptırmalıyım ikisini de yaptırabilirim dediğimde ikisine gerek yok,bence 2’li test yaptırma ense kalınlığı normal gözüküyor 4’lü daha ayrıntılı dedi.Doktorum çok aşırı ilgili değil her muayenem maksimum 5 dk sürüyor(özel hastane olmasına rağmen).Hamile kaldığımdan beri ilk kez bugün kilomu ölçtü mesela :( Tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var.Bir de cinsiyet için erken olduğunu söyledi.Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Cinsiyet için evet erken ama bu Dr un dediğini devletteki dr bile demez ben 7 haftalık hamileyim Dr umu araştırarak gittim sevdim sağ olsun çok da ilgili . Bence yeni bir dr araştırın zaten ilgisiz olduğunu düşünüyosunuz içinizi rahat edeceği bir Dr bulun

Cinsiyet için evet erken ama bu Dr un dediğini devletteki dr bile demez ben 7 haftalık hamileyim Dr umu araştırarak gittim sevdim sağ olsun çok da ilgili . Bence yeni bir dr araştırın zaten ilgisiz olduğunu düşünüyosunuz içinizi rahat edeceği bir Dr bulun

Cevabınız için teşekkürler.Malesef evlendikten sonra şehir değiştirdim bulunduğum şehirde yakın çevremde hangi doktor hangi hastane pek bilgim yok evime yakın olduğu için tercih ettim ama evet ben de değiştirmeyi düşünüyorum

Cevabınız için teşekkürler.Malesef evlendikten sonra şehir değiştirdim bulunduğum şehirde yakın çevremde hangi doktor hangi hastane pek bilgim yok evime yakın olduğu için tercih ettim ama evet ben de değiştirmeyi düşünüyorum
Ben de yeni bir şehire taşındım burda tanıdığım kimse yok benim de ben de internetten araştırdım hem de gidip muayene olunca zaten anladım eğer begenmeseydim orda bir doktor daha vardı onu sececektim yoksa ev sınırlarından daha da uzaklaşmak zorunda kalicaktim

Back
X