Hamilelik testleri

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
Hamilelik testleri ne kadar güvenilir arkadaşlar bir testten pozitif veya negatif çıkarsa bunun yanlış olma ihtimali var mıdır ?

Arkadaşımın testleri pozitif görünüyor çoğu zaman ama bebek yok yani negatif durumda pozitif olma ihtimali de var pozitif testte negatif olma ihtimali de

Sadece tek bir arkadaşıma açtım konuyu o da hemen kocama hamile olabileceğimi söylemiş kocam barışmak istiyor bana tek taş yüzük almış (normalde hiç almamıştı) barışmak istemiyorum ayrıldığımızdan beri hiç iletişime geçmedik ama hamileysem bilmiyorum bi çocuğun doğmadan annesiyle babasının ayrılması nasıl olur tabii ki tek ben değilim bu durumda olan ama bilmiyorum :/ korunuyoduk ama bilmiyorum acaba olabilir mi çünkü sürekli kusuyorum

Sadece tek bir arkadaşıma açtım konuyu o da hemen kocama hamile olabileceğimi söylemiş kocam barışmak istiyor bana tek taş yüzük almış (normalde hiç almamıştı) barışmak istemiyorum ayrıldığımızdan beri hiç iletişime geçmedik ama hamileysem bilmiyorum bi çocuğun doğmadan annesiyle babasının ayrılması nasıl olur tabii ki tek ben değilim bu durumda olan ama bilmiyorum :/ korunuyoduk ama bilmiyorum acaba olabilir mi çünkü sürekli kusuyorum
Çok stresli günler geçirdiyseniz onun etkisi olabilir korunma yoksa hamilelik de olabilir

Back
X