- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
Hamilelik testleri ne kadar güvenilir arkadaşlar bir testten pozitif veya negatif çıkarsa bunun yanlış olma ihtimali var mıdır ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BilmiyorumValla dogrumu yanlismi sonuc onu bilmiyorum ama sen bosaniyordun noldu hamilemisin yoksa
Bilmiyorumaslında imkansız hamile olmam ama regl olmadım iki buçuk aydır. Benim bi gün bile gecikmezdi inş strese bağlıdır
Negatif çıktı ama doktora gitmeden içim rahat etmicek sanırım pazartesiyi bekliyorumNegatif yanilabiliyor, pozitif %100 pozitif cikiyor.
Çok stresli günler geçirdiyseniz onun etkisi olabilir korunma yoksa hamilelik de olabilirSadece tek bir arkadaşıma açtım konuyu o da hemen kocama hamile olabileceğimi söylemiş kocam barışmak istiyor bana tek taş yüzük almış (normalde hiç almamıştı) barışmak istemiyorum ayrıldığımızdan beri hiç iletişime geçmedik ama hamileysem bilmiyorum bi çocuğun doğmadan annesiyle babasının ayrılması nasıl olur tabii ki tek ben değilim bu durumda olan ama bilmiyorum :/ korunuyoduk ama bilmiyorum acaba olabilir mi çünkü sürekli kusuyorum
İnşallah öyledirPsikolojik olabilir mi acaba