• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testlerimi yorumlar mısınızz

tinyminyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2025
41
26
3
31
Kızlar selam. Henüz dpo 9’dayım ama sabırsız biri olduğum için hemen test yapmaya başladım. İnnovita’yı sabah idrarıyla yaptım. Diğeri laboquick kaset test. Onu da gün içinde yaptım. İnnovita kuruma çizgisi çıkarıyor diyolar ama ikisi de 10-15 dk sonra bu şekildeydi. Sizce ihtimal var mı? Fikirlerinizi merak ettim. Umarım fotoğrafların kalitesi düşmez. Renklerle hiç oynamadım.

Eklentiler

• IMG_2991.webp
    IMG_2991.webp
    74,9 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_2987.webp
    IMG_2987.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 169
Su an bende seninle aynı durumdayım 10 dpo bu gün benimde laboquik bu şekilde çıktı bu gün ama catlamadan sonra 5. Günden beri Lekelenmem var hala devam ediyor göğüslerimde Ağrı var daha önce dusuklerim de var randevu aldım kan vermeyi dusunuyorum yarın yerleşmemi üstün görmemi değil mi bilmiyorum ovulasyon takibi yaptım catlamayida gördüm adet içinde daha 5-6 gün var

Su an bende seninle aynı durumdayım 10 dpo bu gün benimde laboquik bu şekilde çıktı bu gün ama catlamadan sonra 5. Günden beri Lekelenmem var hala devam ediyor göğüslerimde Ağrı var daha önce dusuklerim de var randevu aldım kan vermeyi dusunuyorum yarın yerleşmemi üstün görmemi değil mi bilmiyorum ovulasyon takibi yaptım catlamayida gördüm adet içinde daha 5-6 gün var
Umarım sağlıklı bir hamilelik vardır. İğneden korktuğum için mecbur kalmadıkça kan vermemeye çalışıyorum ben. Kan vermek en mantıklısı aslında. Testlere bakmak gözlerimi bozdu 😅

Umarım sağlıklı bir hamilelik vardır. İğneden korktuğum için mecbur kalmadıkça kan vermemeye çalışıyorum ben. Kan vermek en mantıklısı aslında. Testlere bakmak gözlerimi bozdu 😅
İnan ki bende aynı öyle 7. Günden beri yapiyorum gözlerim ağrıdı bakmaktan dun yarım saat sonra hayali bir çizgi vardi sonradan durdukça koyulasti ama bu gün hemen çıktı çizgi pembeydi yani kuruma çizgisi değil bakalım yarın ne çıkacak

İnan ki bende aynı öyle 7. Günden beri yapiyorum gözlerim ağrıdı bakmaktan dun yarım saat sonra hayali bir çizgi vardi sonradan durdukça koyulasti ama bu gün hemen çıktı çizgi pembeydi yani kuruma çizgisi değil bakalım yarın ne çıkacak
Ayy bana da haber verin, inşallah iyi haberdir

Kızlar selam. Henüz dpo 9’dayım ama sabırsız biri olduğum için hemen test yapmaya başladım. İnnovita’yı sabah idrarıyla yaptım. Diğeri laboquick kaset test. Onu da gün içinde yaptım. İnnovita kuruma çizgisi çıkarıyor diyolar ama ikisi de 10-15 dk sonra bu şekildeydi. Sizce ihtimal var mı? Fikirlerinizi merak ettim. Umarım fotoğrafların kalitesi düşmez. Renklerle hiç oynamadım.
Umitlendirmek istemem ama ben de bir şeyler görüyorum. İnşallah gönlünce olur 💐

Ben de güveniyorum. Önceki negatif testlerime baktım hiç kuruma çizgisi bırakmamış. İnşallah hamileyizdir, amin 🤲🏻
Amin inşallah canım ama bu lekelenme beni korkutuyor bu gün miktarı biraz daha fazla geldi ama normal adet görüp hamile olanları yada üstüne gitme olayını okudum sayfada o yüzden de umutlaniyorum biraz

Amin inşallah canım ama bu lekelenme beni korkutuyor bu gün miktarı biraz daha fazla geldi ama normal adet görüp hamile olanları yada üstüne gitme olayını okudum sayfada o yüzden de umutlaniyorum biraz
Ben hiç yaşamadım ama burada yaşayıp hamile olanları ben de gördüm. Bence korkup stres yapma hiç. Hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum hep. Senin için de edicem 🌸

Sabah idrarıyla yaptım. Soldaki predictor sağdaki laboquick. 7-8 dk sonra böyleydi. Kan vereyim mi sizce kızlaaar

Eklentiler

• IMG_3029.webp
    IMG_3029.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 141
Bende görünüyor mu birşey Predictor early birde pembe görüne fotoğrafta önce çizgi belirdi sonra o belirginlik kayboldu sende öyle bir durum yaşandı mı Predictor teste baltın mı ilk 10 saniye filan

Eklentiler

• IMG_5905.webp
    IMG_5905.webp
    171,9 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_5889.webp
    IMG_5889.webp
    131,5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_5885.webp
    IMG_5885.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_5895.webp
    IMG_5895.webp
    122,9 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar arkadaşımda sabah ilk idrarla frely erken gebelik testi yapmış ilk beş dakikada çıkmış sizce var mı

Eklentiler

• 1000011505.webp
    1000011505.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 106
Back
X