Kan verdim sonuç bekliyorum. Haber vericemmVerince haber ver merak ettim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdim sonuç bekliyorum. Haber vericemmVerince haber ver merak ettim![]()
Benim dün dpo9’da gördüğüm çizgiler kayboluyordu. Bugün dpo10’daki kaybolmadı. Belki henüz HCG düşük diye öyle olmuştur.Bende görünüyor mu birşey Predictor early birde pembe görüne fotoğrafta önce çizgi belirdi sonra o belirginlik kayboldu sende öyle bir durum yaşandı mı Predictor teste baltın mı ilk 10 saniye filan
Bende dedim ama hemen çıkmış
Bugün randevum var sanıyordum dahiliyede yarınmış bende umutlandım test yaptırırım diyeBenim dün dpo9’da gördüğüm çizgiler kayboluyordu. Bugün dpo10’daki kaybolmadı. Belki henüz HCG düşük diye öyle olmuştur.
Bugün randevum var sanıyordum dahiliyede yarınmış bende umutlandım test yaptırırım diye![]()
Bu defada yükselecek mi diye stres yapacaksınValla ben yaptırdım ama erkenden öğrenince ne yapıcam bilmiyorum![]()
Evet ya. İnşallah vardır bu strese razıyımmBu defada yükselecek mi diye stres yapacaksın![]()
Evet ya. İnşallah vardır bu strese razıyımm
Benimde mavi olan erken gebelik dpo 9 kaset olan dpo10 biri 30 ekim diğeri 31 ekimdi aynı gün 31 ekim 12.40 ta kan verdim 26.21 çıktı hCG sizdede var bence bir kan verin netleşsin inşallah güzel haberle gelirsinizKızlar selam. Henüz dpo 9’dayım ama sabırsız biri olduğum için hemen test yapmaya başladım. İnnovita’yı sabah idrarıyla yaptım. Diğeri laboquick kaset test. Onu da gün içinde yaptım. İnnovita kuruma çizgisi çıkarıyor diyolar ama ikisi de 10-15 dk sonra bu şekildeydi. Sizce ihtimal var mı? Fikirlerinizi merak ettim. Umarım fotoğrafların kalitesi düşmez. Renklerle hiç oynamadım.
Çıktımı sonucunuzEvet ya. İnşallah vardır bu strese razıyımm
Evet, beta 22 çıktı. Daha çok yeniÇıktımı sonucunuz
Çok teşekkür ederiim, 22 çıktı benim de. İkimizin ki de çok sağlıklı bir gebelik olur inşallahhBenimde mavi olan erken gebelik dpo 9 kaset olan dpo10 biri 30 ekim diğeri 31 ekimdi aynı gün 31 ekim 12.40 ta kan verdim 26.21 çıktı hCG sizdede var bence bir kan verin netleşsin inşallah güzel haberle gelirsiniz![]()
İnsaAllah saglikla ilerlesin hayırlısı ile tutunsun herşey gönlünce olsun inşaAllahEvet, beta 22 çıktı. Daha çok yeni![]()
Maşallah cok yakın çıkmışÇok teşekkür ederiim, 22 çıktı benim de. İkimizin ki de çok sağlıklı bir gebelik olur inşallahh![]()
Çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başına inşallahİnsaAllah saglikla ilerlesin hayırlısı ile tutunsun herşey gönlünce olsun inşaAllah
Evet cuma günü tekrar kan vereceğim. Sizinki de sağlıkla büyür doğar inşallahhhMaşallah cok yakın çıkmışinşallah Amin
❤ ben keseyi gördüm pazartesi günü darısı basına inşallah
haftaya çarşamba tekrar kontrolüm var sende 2 günde 1 kan verip değer artısına bak
❤
AminnnnnnÇok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başına inşallah![]()
Amin Allah ragzı olsunEvet cuma günü tekrar kan vereceğim. Sizinki de sağlıkla büyür doğar inşallahhh![]()
Kızlar güncelleme bu durumda olanlar bakabilir gebe çıktıKızlar arkadaşımda sabah ilk idrarla frely erken gebelik testi yapmış ilk beş dakikada çıkmış sizce var mı