- 1 Aralık 2011
- 3.603
- 5.565
- 358
- 36
Kızlar merhaba. 11 haftalık hamileyim ve bu süreçte çok rahat olmak gibi bir sorunum var sanırım. Yapı itibariyle de pimpirikli bir insan hiç olmadım ama bu ara özellikle eşim ve ailesi tarafından sürekli uyarılmak aşırı sinirimi bozmaya başladı. Oje sürdüm tehlikeli niye araştırmıyorsun dendi. İçimden ayyy ne abarttılar herkes sürüyor dedim ve sıkıntı olmayacağını uzmanından duyayım diye manikurcuye gittim o da evet tehlikeli bende sürmemiştim dedi. Kokmayayim diye deodorant sıkıyorum kimyasal tehlikeli diyip yine önüme Google'dan bilgiler döküyorlar. Bugün sürekli telefona bakmam sorun oldu neymiş radyasyonmuş. Onlarlayken o kadar sıkılıyorum ki telefonla olan münasebetim de ister istemez o yüzden arttı ama gel de bişey de. Bir de düşük riskim oldu doktor eşime bacağını bile bükmeden uzansın demiş ama bu riski yaşayalı 2 hafta oldu,eski kana ait akıntı çoktan durdu hala benden sürekli ağaç gibi uzanmam bekleniyor,doktor ne demiş sen ne biçim oturuyorsun diyorlar. Daha da şu an hatırlamadığım bir çok şey var. İnada bindirsem Allah korusun çocuğa bişey olsa benden bilinir,bak söyledik sen yapmadın böyle oldu olur. Zaten bende vicdan azabı cekerim. Beni asıl düşündüren şey tuhaflık bende mi? Anne olacak olan benim ben niye bu kadar rahatım?Niye o anaç,dikkatli,korumacı kafaya giremiyorum? Bu beni üzmeye başladı. İyi bir anne olamayacak mıyım korkusu başladı. Üstüne 3 gündür beni çaresiz bırakan berbat bir diş ağrısı çekiyorum iyice bunaldım. Sizce sorun bende mi?