Hamilelik Umutlarını Ağustos'a Taşıyanlar.....

bebisim1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
4.187
0
66
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar.....

Sizler de benim gibi 2012 Nisan annesi olmayı istiyorsanız ya da planlıyorsanız buyrun topiğimize....

ben de bir yıldır bebek istiyorum eşim de varikosel çıktı üç ay önce ameliyat oldu doktor en az altı ay sürer tedavi dedi ama duyduğuma göre bu süreç bazılarında bu süreç kısalabiliyormuş inş ben de onlardan biri olurum.

İnsan umutlandıktan sonra oldu mu daha çok üzülüyor seni çok iyi anlıyorum canım.....

Ben 16 aydır canım....
herhangi bir tedavi süreci başladı mı?
16 ay olmamasının bir nedeni varmıymış acaba

slm kızlar ben ebeyım ocak ayında bir düşük yaptım 4 aydır da tık yok:))

en azından çocuğunuzun olacağını biliyorsunuz
hayırlısı olur elbette tekrardan allahın izniyle

ben de bir yıldır bebek istiyorum eşim de varikosel çıktı üç ay önce ameliyat oldu doktor en az altı ay sürer tedavi dedi ama duyduğuma göre bu süreç bazılarında bu süreç kısalabiliyormuş inş ben de onlardan biri olurum.

arkadaşımın eşi de oldu ameliyat ve kısa bir süre sonra hamile kaldı
onlar en uzun süreyi söylüyorlar
inşallah sende kısa sürede hamile olursun

varikosel olduğunu nasıl anlıyorsunuz?
ürolojik muayenemi yoksa eşin kendisi de anlayabiliyor mu ordaki damarın sertliğinden falan?

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Aynen canım benim eşim de varikosel ameliyatı oldu....

Biz de iyileşme sürecindeyiz....

İnşaallah dediğin gibi olur canım....

herhangi bir tedavi süreci başladı mı?
16 ay olmamasının bir nedeni varmıymış acaba

Canım eşimde varikosel varmış...

amin canım 13 aylık evlıyım bır an önce ıstıyorum allahın iznıyle

İnşaallah canım Allah'ın izniyle Ağustosta müjdeli haberi alalım İnşaallah....

varikosel olduğunu nasıl anlıyorsunuz?
ürolojik muayenemi yoksa eşin kendisi de anlayabiliyor mu ordaki damarın sertliğinden falan?

Canım Ürolojik muayene ve spermiyogram testi sonucunda anlaşılıyor....

selam bende geldim büyük bir ihtimal temmuzda olmayacak bende ağustosa geldim :42::42:

Back
X