Hamilelik Umutlarını Ağustos'a Taşıyanlar.....

kızlar benim progesteronum da düşük çıktı.ilaç kullanıyorum.içim hiç rahat değil.haftaya cuma gidip tüplerime baktıracağım dualarınızı eksik etmeyin

Hoşgeldin canım.....

Sen ne zamandır istiyorsun canım?

hoşbulduk canım ben nisandan beri istiyorumda daha çalışma kısmına geçemedim:52: inşallah bu ay da korunuyoruz ağustosa hamile kalmayı çok istiyorum:26::26: sağlık olsun diyelim:34:

kızlar benim progesteronum da düşük çıktı.ilaç kullanıyorum.içim hiç rahat değil.haftaya cuma gidip tüplerime baktıracağım dualarınızı eksik etmeyin

inşallah hayırlısıyla tedavi sürecin biter gelirsin canım benim

Ben yeni katıldım aranıza Size önemli bir sorum olacak sormazsam çatlayacam çünkü ben yeni evli bi bayanım. Pek bilemediğim için size soruyorum. (Şunuda belirteyim adetimin ilk günü temmuzun 6sıydı) Neyse sorunuma geleyim Yaklaşık bi 1 haftadır falan bende bazı hamilelik belirtilerine benzer belirtiler var. Tüylerimi daha 1 hafta önce almama rağmen hemen geri çıktı yani bacak karın ve yüz bölgemde normalden hızlı tüylenme var. Miğdemde arada yanmalar oluyor ve gaz sancıları giriyor sürekli göbeğim davul şiş bu yüzden kabızlık sorunumda oluyo ara ara.. İdrarimda yaklaşık 8-10 gündür normalden fazla koku gelmeye başladı ve çok sık idrara çıkar oldum ayrıca koku almada da daha fazla duyarlı oldum sanki. Ayrıca yüzümde normalde adet dönemim dışında pek çıkmadığı halde ağız çevremde iltihaplı gibi ergenlik sivilcesine benzer sivilceler çıkıyor.Göğüslerim biraz hassaslaştı.Saçlarımda sanki daha çok dökülme var gibi kısacası bazı hamilelik belirtileri yaşıyorum.Henüz test yaptırmak için erken sanıyorum evde yapılan idrar testinde belli olmaz ama kanda belki belli olabilir sanırım meraktan çatlayacam artık sizce test yaptırsam belli olurmu? Kaç haftalıkken belli oluyor 1 hafta var daha adet dönemime biran önce öğrenmek istiyorum yoksada kendimi fazla umutlandırmak istemiyorum çünkü..): Sizce naapmalıyım hamile olma ihtimalim ne yoksa balayı epilepsisi mi?Eğer hamile kaldıysam bende nisan annesi olacağım sanırım :) Bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşların ilginiz içinde şimdiden teşekkürler.. :64: :16:

Merhaba bayanlar. 8 yıllık diyabet hastasıyım ve mayıs ayında evlendim. Evlenmeden önce de düzensiz olan adetlerimde evlendikten sonra değişme olmadı.
2 aydır adet olmuyordum. Doktora gittim Farlutal kullandım ve dün (9 Ağustos) adet oldum. Nisan annesi olmak için ne yapmalıyım? :30:

Back
X