- 31 Ağustos 2021
- 22
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Alaz_ Alaz
Test yaptırdım ama sonucu bilemedim. Kaç gündür kasık agrım bas dönmem olduğu için yaptım hamilelik var mı sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucu bilemedim derken? Test bozuk gibi geldi bana. İnşallah bebiş vardırTest yaptırdım ama sonucu bilemedim. Kaç gündür kasık agrım bas dönmem olduğu için yaptım hamilelik var mı sizce
Eki Görüntüle 2908625
Ya bilemedim yani, hamile gibi anladım o yüzden sorayım dedim ve kafam çok karıştı. Yorumun için teşekkür ederim. İnşallah vardır, tekrardan sagolun. :)Sonucu bilemedim derken? Test bozuk gibi geldi bana. İnşallah bebiş vardır
Belirtileriniz ne zaman belli olduTest yaptırdım ama sonucu bilemedim. Kaç gündür kasık agrım bas dönmem olduğu için yaptım hamilelik var mı sizce
Eki Görüntüle 2908625
Nerede ise 1 haftadır.Belirtiler ne zaman belli oldu
4/5 gündür var.Belirtileriniz ne zaman belli oldu
İnşallah vardır teşekkür ederim.Var gibi görünüyor ama cizgi olarak tam cikmamis yani ikinci cizgi dağılmış gibi test bozuk olabilir evde baska test varsa tekrarlayin ama en kesin sonuc kanda çıkar inşallah hamilesinizdir![]()
Kanda kaç çıktı canımYa bilemedim yani, hamile gibi anladım o yüzden sorayım dedim ve kafam çok karıştı. Yorumun için teşekkür ederim. İnşallah vardır, tekrardan sagolun. :)
Kan yaptırmadım ama yarın yaptıracağım bugün bekleyemedim heyecandan soruyu sorayim dedim buraya. :)Kanda kaç çıktı canım
Hadi inşallah güzel haberler alırsınKan yaptırmadım ama yarın yaptıracağım bugün bekleyemedim heyecandan soruyu sorayim dedim buraya. :)
Çizgi dağılmış gibi duruyor ama insallah vardır bizlerde dua et bende iki gündür ovulasyon testi yapıyom BAT. 2 gün var koyu çıkıyor hayırlısı inşTest yaptırdım ama sonucu bilemedim. Kaç gündür kasık agrım bas dönmem olduğu için yaptım hamilelik var mı sizce
Eki Görüntüle 2908625
İnşallah hamilesindir canım dualarım seninle. :)Çizgi dağılmış gibi duruyor ama insallah vardır bizlerde dua et bende iki gündür ovulasyon testi yapıyom BAT. 2 gün var koyu çıkıyor hayırlısı inş![]()
Fazla damlatmışşsın ama insallah vardırİnşallah![]()
Ne yaptın canım kan kaç çıktıİnşallah![]()
Yapmadım isdemedim bıraktım üstelemiyorum artıkNe yaptın canım kan kaç çıktı
Pazartesi yaptıracağım ama hüsran olmasından korkuyorum. Hiç olmadım ve olacak gibi de değil. Her ay ishal olur, sonra adet olurdum. İshal bile yok, vargibi ama korkuyorum.Var gbi yinede kan testi yal
Fazla damlatmışşsın ama insallah vardır