- 6 Ocak 2025
- 34
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi busraselilk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama değer normalEvet var canım sağlıkla gelsin
6 gün geçti canım sağol ama değerin normal gözükmesi kafamı karıştırdıMerhaba canım, 5 ve üzeri hamilelik kabul edilir, hayırlı olsun, düzenli artışa bakman gerekiyor artık, erken öğrenmiş olmalısın, regli günün geçti mi?
Geciktikten sonraki idrar testleriniz hiç negatif çıktı mı direkt pozitif mi gördünüz6 gün geçti canım sağol ama değerin normal gözükmesi kafamı karıştırdı
İdeal testi hiç yapmadım direk kan verdim ideal testinin yanılttabildiğini düşünüyorumGeciktikten sonraki idrar testleriniz hiç negatif çıktı mı direkt pozitif mi gördünüz
Evet hamilesiniz , tebrikler hayırlı olsun
Haklısınız,çok tebrik ederim siziİdeal testi hiç yapmadım direk kan verdim ideal testinin yanılttabildiğini düşünüyorum
Teşekkürler değer devre dışı yazması gerekmiyormuyduEvet hamilesiniz , tebrikler hayırlı olsun![]()
Hayır öyle yazmasına gerek yok. 5 üzeri olunca gebelik kabul edilir ve birkaç gün sonra tekrar kan verin yükseliş oluyor mu kontrol edin .Teşekkürler değer devre dışı yazması gerekmiyormuydu
Teşekkür ederim sağolunHayır öyle yazmasına gerek yok. 5 üzeri olunca gebelik kabul edilir ve birkaç gün sonra tekrar kan verin yükseliş oluyor mu kontrol edin .
Merhabalar hanımlar adetime 10 gün var . Sol kasığımda doluluk hissi var onun dışında bişey yok belirti olabilir mi sizce
Bu şekilde anlamak zor. Hamilelik belirtileri regl belirtisine benziyor. Regl gecikmesi olursa mutlaka kan verin.Merhabalar hanımlar adetime 10 gün var . Sol kasığımda doluluk hissi var onun dışında bişey yok belirti olabilir mi sizce
Teşekkür ederimBu şekilde anlamak zor. Hamilelik belirtileri regl belirtisine benziyor. Regl gecikmesi olursa mutlaka kan verin.
Adetine 5 gün varken kanda negatif çıkmışyı 6 gün gecikmeyle böyle sonuç aldm benMerhabalar hanımlar adetime 10 gün var . Sol kasığımda doluluk hissi var onun dışında bişey yok belirti olabilir mi sizce
Yani bu kasıktaki doluluk neyin nesi anlamadım döllenmeyi hissetmem mümkün degl sanırımAdetine 5 gün varken kanda negatif çıkmışyı 6 gün gecikmeyle böyle sonuç aldm ben
Ben şiddetli kasık ağrısının bele vurmasıyla şüphelendim doluluk farketmedimYani bu kasıktaki doluluk neyin nesi anlamadım döllenmeyi hissetmem mümkün degl sanırım
Anladım diğer iki hamileliğimde bel ağrısı olmadı benim her hamılelıkte farklı sanırımBen şiddetli kasık ağrısının bele vurmasıyla şüphelendim doluluk farketmedim