Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayali çizgiler görmeye başladım sanki var gibi de yok gibideBen göremedim.. Regl gününüz geçti ise net görunur zaten ..
Eğer geçmedi ise gününüzde veya 1-2 gün sona tekrarlayabilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı
Yarın regli günümyani pek yok gibi ama bilemedim. adet günün geçmiş miydi?
istiyorsan umarım hamilesindir. yarın regl olmazsan bir daha test yap bence.Yarın regli günüm
vajınal ultrason mu kastın?Kizlar ben 6aydir hamilelik dusunen biriyim surekli her ay kendimi dinler ve birseyler arardim ama bu ay hic birsey yasamadim grip disinda ve ben hamile oldugumu vajina kontroluyle anladim
Hayir canim kendin vajinani kortrol ediyorsun rahim agzin yukaridaysa hamilesin degilse adet olacaksin ben 6 aydir kontrol ediyorum kesinlikle dogru yapmasini bildikten sonra yanlis cikma olasiligi yok bende bir yerde okumustum inanmadim ama dogruvajınal ultrason mu kastın?
Geçen ay olmadı bu ay bakalım inşşHayir canim kendin vajinani kortrol ediyorsun rahim agzin yukaridaysa hamilesin degilse adet olacaksin ben 6 aydir kontrol ediyorum kesinlikle dogru yapmasini bildikten sonra yanlis cikma olasiligi yok bende bir yerde okumustum inanmadim ama dogru
Muhtemelen çok yeni adetin geçikti miHamilelik varmı bakarmisinizEki Görüntüle 3157676 Eki Görüntüle 3157677
Nasıl yaptınız acaba kontrolü anlatirmisinizHayir canim kendin vajinani kortrol ediyorsun rahim agzin yukaridaysa hamilesin degilse adet olacaksin ben 6 aydir kontrol ediyorum kesinlikle dogru yapmasini bildikten sonra yanlis cikma olasiligi yok bende bir yerde okumustum inanmadim ama dogru
Nasıl yaptınız çok merak ettim ben deHayir canim kendin vajinani kortrol ediyorsun rahim agzin yukaridaysa hamilesin degilse adet olacaksin ben 6 aydir kontrol ediyorum kesinlikle dogru yapmasini bildikten sonra yanlis cikma olasiligi yok bende bir yerde okumustum inanmadim ama dogru
Merhaba bunu nasıl uygulayabiliriz?Hayir canim kendin vajinani kortrol ediyorsun rahim agzin yukaridaysa hamilesin degilse adet olacaksin ben 6 aydir kontrol ediyorum kesinlikle dogru yapmasini bildikten sonra yanlis cikma olasiligi yok bende bir yerde okumustum inanmadim ama dogru
5 dakika içinde çıktıysa hayırlı olsunGeçmedi erken lekenme gibi oldu ustunden 4 gün geçti yaptım
Hemen cikti5 dakika içinde çıktıysa hayırlı olsun
Sağlıcakla gelsin canım sevindim senin adınaHemen cikti