- 5 Kasım 2021
- 11
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi istanbullu343434
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmeyi beklemeyin yarın kan verin iki günde bir artışa baktırınDaha kan testi yaptırmadım sizce adet geçtikten kaç gün sonra yapılmalı
Çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin inşallahVarhayırlı bi gebelik geçirmen dileğiyle
![]()
Tamam çok çok teşekkür ederimGecikmeyi beklemeyin yarın kan verin iki günde bir artışa baktırın
Rica ederim bızlere de bilgi ver sağlıkla ilerler inşallahTamam çok çok teşekkür ederim![]()
Tabi ki çok sağolunRica ederim bızlere de bilgi ver sağlıkla ilerler inşallah![]()
Bende çok olmadı ara araKızlar gebelik öncesi yani gebeliğin başladığı o ayki adet gününden önce akıntısı olan oldu mu? Sanki biri ‘çok fazla sarı akıntım olmuştu. Sonraki gün hamile kaldığımı öğrendim’ demişti. Tam hatırlayamadım ama
Anladım. Çok teşekkür ederimBende çok olmadı ara ara
Ben de aynı durumu yaşıyorum sarı akıntı oluyo gün içinde inşallah hamileyimdir normalde böyle sarı olmazdı hiçKızlar gebelik öncesi yani gebeliğin başladığı o ayki adet gününden önce akıntısı olan oldu mu? Sanki biri ‘çok fazla sarı akıntım olmuştu. Sonraki gün hamile kaldığımı öğrendim’ demişti. Tam hatırlayamadım ama
NormalRegl olacağım gün beta 139 çıktı sizce normal mi
Ben adet oldum maalesefBen de aynı durumu yaşıyorum sarı akıntı oluyo gün içinde inşallah hamileyimdir normalde böyle sarı olmazdı hiç![]()