Masallah guzel artiyor o zman canim bakalim benm ne olacak yarin merak ediyorum insallah dususe falan gecmezPazartesi 936 çıktı 2 günde katlasa çarşamba 2 bin olur cuma da 4 bin olur yani hesaplamama göre bakalım benim bide beta 2-3 katı artıyor belki daha fazla olur
Kanama kırmızı mıydı5 gün gecikmeyle ilk başta kahverengi lekelenmeyle sonra bir gün kanamayla devam etti sonraki gün gelmedi sonra tekrar lekelenme oldu böyle tuhaf bir adet dönemi geçirdim
Bende ayin 12 randevu aldim bi sorun olmazsa benimde o zman kese gozukur herldePazartesi 936 çıktı 2 günde katlasa çarşamba 2 bin olur cuma da 4 bin olur yani hesaplamama göre bakalım benim bide beta 2-3 katı artıyor belki daha fazla olur
Hiç kötü düşünme iyi düşün iyi olsunMasallah guzel artiyor o zman canim bakalim benm ne olacak yarin merak ediyorum insallah dususe falan gecmez
Gözükür büyük ihtimal 12 sinde benimde randevum var başka bir doktoraBende ayin 12 randevu aldim bi sorun olmazsa benimde o zman kese gozukur herlde
Kahverengi pembe ağırlıklıydı ama bir gün çok pıhtılı geldi normalde böyle olmazdıKanama kırmızı mıydı
Düşük olmuş olabilir miKahverengi pembe ağırlıklıydı ama bir gün çok pıhtılı geldi normalde böyle olmazdı
Öyle düsunmeye calisiyorum canimHiç kötü düşünme iyi düşün iyi olsun
Onu da düşündüm ama 26 sında oldum bugüne kadar beta idrar testinde çıkmayacak kadar düşmez miydiDüşük olmuş olabilir mi
Kac doktora gidiyorsunGözükür büyük ihtimal 12 sinde benimde randevum var başka bir doktora
Ben aslında özelden devam ediyorum 12sine devlet hastanesine randevu almıştım her ihtimale karşı eğer cuma günü özelde keseyi görürsem 12 sinde de devlette kalp atışını duyarımKac doktora gidiyorsungerci bende guzel ilerlerse cinsiyeti icin özele gidicem
Bu testi boşver kuzum dediğim gibi yalancı pozitif veriyo başka testle deneOnu da düşündüm ama 26 sında oldum bugüne kadar beta idrar testinde çıkmayacak kadar düşmez miydi
Senin ilk çocuk muyduKac doktora gidiyorsungerci bende guzel ilerlerse cinsiyeti icin özele gidicem
Evet canım bende öyle düşünüyorum zaten yatın predictor alacağımBu testi boşver kuzum dediğim gibi yalancı pozitif veriyo başka testle dene
Sende az uyanik degilsin haaBen aslında özelden devam ediyorum 12sine devlet hastanesine randevu almıştım her ihtimale karşı eğer cuma günü özelde keseyi görürsem 12 sinde de devlette kalp atışını duyarım
Miratech albi bunlar varsa bunlardan birini de alabilirsinEvet canım bende öyle düşünüyorum zaten yatın predictor alacağım
2. Cocuk canimSenin ilk çocuk muydu
Yapacak birşey yokSende az uyanik degilsin haa
İlkinin cinsiyeti neydi2. Cocuk canim
Evet predictor çok iyi marka ama nöbetçi eczanede bu vardı işte yarın alacağım netleşsin bakalımMiratech albi bunlar varsa bunlardan birini de alabilirsin
Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versinEvet predictor çok iyi marka ama nöbetçi eczanede bu vardı işte yarın alacağım netleşsin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?